Ziua Femeii, celebrată de Hueman Advertising și Monte Banato

Ziua Femeii, celebrată de Hueman Advertising și Monte Banato

De 8 martie, Monte Banato le-a sărbătorit pe doamne într-un mod inedit și plin de emoție. Activarea gândită și implementată de Hueman Advertising și-a propus să celebreze femeile chiar de ziua lor.

Femeile sunt publicul principal al produselor Monte Banato. Sunt cele care în fiecare zi gândesc și pregătesc rețete delicioase și își așteaptă familia cu brațele deschise și o masă plină. Sunt cele care se asigură mereu că cei dragi nu duc lipsă de nimic. Sunt cele care dedică timp, energie și iubire fără să aștepte nimic în schimb.

Și dacă pe tot parcursul anului ele sunt cele care au grijă de întreaga familie, de 8 martie a fost ziua lor, ziua în care Monte Banato s-a gândit la ele și le-a răsfățat așa cum merită: le-a pregătit o surpriză într-unul din cele mai mari centre comerciale din Timișoara.

„Activarea a fost una emoționantă - de la idee și până la implementare. Cunoșteam deja foarte bine publicul Monte Banato, știam că majoritatea sunt mame care gătesc pentru copii, pentru nepoți, doamne care ne trimit rețete, sugestii, poze cu bunătățile pregătite de ele. Asta a făcut ca ideea să vină ușor și surpriza să fie și mai drăguță. Ne-am bucurat să le vedem atât de fericite, multe aveau lacrimi în ochi. A fost una dintre cele mai frumoase surprize de care s-au bucurat de ziua lor. Și cred că ăsta e cel mai important rezultat pe care puteam să-l obținem.”, Ana Ursu (Copywriter).

 

Echipa Hueman
Ana Ursu: Copywriter
Lorena Dumitru: Project Manager
Flavius Veliciu: Creative Partner
Angelica Adamcsik: Managing Partner

Echipa clientului
Margareta Vieriu: Director Marketing Pangram SA

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Hueman Advertising

Hueman este agenția digitală creativă din Timișoara, specializată în Social Media, soluții web și branding. Suntem o agenție mică, dar flexibilă. Credem în lucrurile făcute bine, care sunt mai presus de... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related