Poftă de fapte bune - o inițiativă Monte Banato, realizată de Hueman Advertising

Poftă de fapte bune - o inițiativă Monte Banato, realizată de Hueman Advertising

Într-o lume în continuă schimbare, unde fiecare gest contează, Monte Banato, liderul incontestabil pe piața pastelor cu ou din România, redefinește conceptul de comunitate și implicare socială prin lansarea campaniei  "Poftă de fapte bune". Această inițiativă reflectă nu doar valorile Monte Banato, centrate pe familie și momente memorabile petrecute împreună, ci și angajamentul brandului pentru schimbări pozitive în societate.

La 30 de ani de la înființare, Monte Banato se mândrește cu o comunitate puternică, bine închegată și implicată în toate activitățile desfășurate de brand.

Poftă de Fapte Bune" nu este doar o campanie, ci o mișcare socială, un "monument online" al generozității, unde fiecare persoană poate împărtăși și celebra acte de bunătate. De la gesturi cotidiene de generozitate la acțiuni majore de susținere a celor în nevoie, Monte Banato  încurajează oamenii din întreaga țară să împărtășească momentele lor de generozitate.

Un aspect esențial al campaniei este posibilitatea de a face donații către familii aflate în situații vulnerabile. În parteneriat cu Asociația Împreună pentru Suflet”, Monte Banato pune la dispoziție o cale simplă și eficientă de a oferi sprijin concret. Fie că este vorba despre bani sau produse, donațiile sunt direcționate către acele familii care au nevoie urgentă de ajutor.

Margareta Vieriu, marketing manager Monte Banato, subliniază: „Ne cunoaștem comunitatea și am dorit mereu să o implicăm în acțiuni sociale semnificative. “Poftă de Fapte Bune” este expresia dorinței noastre de a inspira și mobiliza oamenii într-un efort colectiv de a aduce bunătate și speranță.”  

„Am abordat această campanie cu convingerea că putem genera o schimbare semnificativă. Scopul nostru a fost să captăm esența Monte Banato și să transformăm această esență într-o inițiativă care să inspire și să mobilizeze. Este o mândrie pentru noi să vedem cum ideea noastră ajută la construirea unei comunități mai bune și mai puternice.”, Ana Ursu, Senior Copywriter la Hueman Advertising

Prin campania "Poftă de Fapte Bune", Monte Banato își propune să devină un catalizator al schimbării pozitive.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Hueman Advertising

Hueman este agenția digitală creativă din Timișoara, specializată în Social Media, soluții web și branding. Suntem o agenție mică, dar flexibilă. Credem în lucrurile făcute bine, care sunt mai presus de... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related