Cehilor le e rusine cu prim-ministrul lor si o spun in gura mare, pe panouri publicitare

Cehilor le e rusine cu prim-ministrul lor si o spun in gura mare, pe panouri publicitare
sursa: Pague Morning

Se stia ca cehilor le e rusine cu prim-ministrul lor, dar faptul ca ei isi muta rusinea in OOH a fost surprinzatoare. Si placuta, de ce sa nu recunoastem? Intamplarea suna asa: Andrej Babis a fost, inainte sa ocupe pozitia Vioricai in Republica Ceha, ministru al finantelor si vicepremier al tarii sale. Insa cand ai miliarde in cont, pasul spre sef de guvern e mic de tot. Asa ca Andrei este, incepand cu finalul lui 2017, prim-ministru.

Intre timp, conform presei din Cehia, el este acuzat de frauda, iar dovezile se aduna incontinuu. Mai stim noi pe cineva. Numai ca, spre deosebire de Romania, acolo poti cumpara spatiu pentru un outdoor cinstit. Cetatenii au facut mai mult de-atat: au cumparat sute, iar in toata tara, figuri anonime si cunoscute isi exprima dezgustul si rusinea de a avea un lider de cabinet corupt.

La noi e mai greu sa-ti vanda cineva spatiu publicitar stradal, asa cum povestea Raluca Feher intr-un text pe IQads, in urma exact cu un an. Dar si daca n-ar fi greu, ne-ar fi noua greu sa spunem pentru ce anume ne este rusine cu doamna V.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related