Țara, ca și mama, sunt de genul feminin

Țara, ca și mama, sunt de genul feminin

Vestea bună este că România are bugete pentru producții video. Iată-le ce frumos se înșiră una după alta. Cu ocazia Președinției Uniunii Europene pe care România tocmai a preluat-o, s-a realizat acest spot (subtitrat, frumos) de aproape 5 minute. 

 

Un spot care, pe lângă imagini uluitoare și muzică de recviem, conține și următoarea frază: ”Țara, ca și mama, sunt de genul feminin; de aceea le iubim pe amandouă din tot sufletul nostru”. Este ianuarie, iar premiul pentru copywriterul anului la FIBRA este, practic, acontat. Nici nu mai încercați, pe bune.

Iar astăzi, mândria de a fi român este și mai mare. Mare cât platanul cel drept, dacă-mi permiteți să rămân în brief. Căci este ziua lui Eminescu, poetul nepereche. Iar Jandarmeria a scos cei mai buni actori ai săi pentru o spot video, cum altfel?, nepereche.

 

Ada fredonează un șlagăr de Eminescu, Victor își amintește de copilărie, iar fata aia de la mijloc degeră de dragul artei. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related