Cursuri Creative lansează programa de primăvară cu reduceri de 20%

Cursuri Creative lansează programa de primăvară cu reduceri de 20%

Cursuri Creative a lansat programa de primăvară pentru trainingurile de comunicare, agricultură și floristică. Programul lunii martie include 13 cursuri și beneficiază de o reducere de 20% la toate sesiunile susținute între 1 – 31 martie. Reducerea este valabilă pentru înscrierile făcute în perioada 1 - 8 martie fără a fi adresată exclusiv femeilor.

 

Lansarea programei de primăvară este un bun motiv pentru a prezenta și noua ofertă Cursuri Creative. În luna martie avem 13 ediții ale cursurilor noastre cele mai populare, atât din domeniul comunicării cât și cele de agricultură sau floristică”, spune Bianca Preda (business manager în cadrul agenției Cursuri Creative).

 

Cele 13 cursuri programate urmează un program intensiv de pregătire care include:

Cursuri de comunicare. Programul este format din cursuri de PR, marketing digital și social media. Acestora li se adaugă traininguri complementare precum cele de organizare de evenimente și etichetă în afaceri.

Cursuri de agricultură. Aflate în al 6-lea an de desfășurare, trainingurile de agricultură promovează ecologia în domeniu și sunt create pentru perfecționarea viitorilor fermieri.  

Cursuri de floristică. Pe 23 martie se dă startul unei noi ediții a programului de formare profesională în domeniu. Desfășurat în parteneriat cu florăria Floridelux.ro, programul începe cu un curs de inițiere, “Decorator floral- hobby și artă” și va fi susținut în atelierul florăriei.

În luna martie, agenția va susține si la Cluj Napoca trei cursuri: Inițiere în copywriting (2-3 martie), Inițiere în Photoshop (15-17 martie)  și Social media optimization (23-24 martie). 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related