Create Direct a devenit membru al IMA Europe

Create Direct a devenit membru al IMA Europe

Create Direct a devenit membru al IMA Europe (Incentive Marketing Asociation), un statut unic pe piata din Romania si o recunoastere la nivel international pentru activitatea si solutiile sale de reward si incentive marketing.

Create Direct s-a pozitionat in industria de marketing ca partener in oferirea solutiilor de loializare si incentivare, oferind clientilor sai atat solutii „de-a gata” cat si o baza solida de know how.

IMA Europe functioneaza ca un grup strategic in industria de incentive si a fost creata pentru dezvoltarea beneficiilor pe care programele de incentive marketing le ofera, pentru diferite organizatii din Europa si SUA. IMA Europe isi propune sa participe activ in industria programelor de incentive si de motivare din EMEA, avand membri participanti in tari ca: Olanda, Italia, Rusia, Germania, Benelux, Anglia, Irlanda, Bulgaria si Romania prin Create Direct.

 

Cele mai multe companii adopta si dezvolta aceste programe ca parte din cultura organizationala reusind sa creeze un adevarat avantaj competitiv din motivarea partenerilor, clientilor si a angajatilor. In 2019, am reusit sa atingem o cifra de afaceri de 2 milioane Euro prin solutiile Rewards Direct si Rewardiful, solutii de rewards si incentive, create de noi si oferite clientilor. Suntem mandri ca odata cu cresterea cifrei de afaceri a venit si recunoasterea”, a declarat Cosmin Lacatusu (Manager General al Create Direct).

 

Statutul de membru al IMA nu vine doar cu obligatii din partea Create Direct ci si accesul la un numar important de resurse, studii de caz si bune practici aplicate la nivel european. Schimbul de informatii si de know how vor fi deosebit de valoroase in dezvoltarea pe viitor a programelor gestionate de Create Direct pentru clientii sai.

Rewards Direct si Rewardiful au reusit sa atraga clienti prin standardizarea, transparenta si usurinta in implementare a programului. In plus, premierea bazata pe performanta a atras clienti mari ce doreau motivarea canalului de vanzari si a partenerilor.

In cadrul solutiilor Rewards Direct si Rewardiful este oferit un catalog de premii (peste 1000 de SKU-uri in stoc) din care partenerii, clientii sau influencerii isi pot alege, logistica si expedierea premiilor facandu-se in doar 48 de ore. Astfel, proprietarii programelor se pot concentra exclusiv pe componentele de comunicare si vanzari, avand la dispozitie atat instrumente de marketing automation cat si rapoarte de performanta a programelor.

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste).

Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive marketing si este specializara in dezvoltarea de solutii de business pentru cluburi de fidelizare, campanii de generare de leaduri, performance marketing, GDPR marketing compliancy.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related