O reclamă pentru extratereștri

O reclamă pentru extratereștri

Când ești Wieden & Kennedy Amsterdam îți permiți să lărgești puțin targetul dincolo de atmosfera terestră. Și să faci o campanie pentru compania rusească S7 Airlines care promovează planeta Pământ în spațiu. O serie de 6 episoade despre tot ce înseamnă Terra - natură, hrană, petreceri, artă, sport și iubire - vor fi difuzate în spațiu, dar și pe internet.

Producătorii au filmat în Islanda, Italia, Thailanda și Rusia pentru a cuprinde cât mai mult din diversitatea speciei umane: de la brânza italienească la nudiștii din Islanda. 

Serialul a fost transmis pe 23 noiembrie de Bauman Moscow State Technical University cu un radio telescop și un trasmițător special. Se estimează că semnalul va ajunge la exoplaneta Gliese 581c în 20 de ani. Pe planeta noastră, semnalul a avut până acum multe zeci de milioane de vizualizări (varianta rusească). Recent, a apărut și cea în engleză: 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related