[UPDATE] Hai cu autostrazile! Antreprenori, cluburi de sport si branduri mari isi aloca in programul de vineri 15 minute de protest

[UPDATE] Hai cu autostrazile! Antreprenori, cluburi de sport si branduri mari isi aloca in programul de vineri 15 minute de protest

[UPDATE] BCR-ul are, de asemenea, niste idei pentru ziua de azi.

 

Dintre agentii, am dat peste CAP...

 

...si peste Mavericks.

 

Kubis isi aloca 15 minute pentru cugetat:

 

Colegii de mansarda, Code4Romania, isi pun si ei activitatile pe hold.

 

Si Canopy pune pauza.

 

Alaturi de Imobiliare.ro

 

 

Iar o lista actualizata cu toti cei mai recenti participanti am intalnit pe Hotnews.


Textul original

Ceea ce ne uneste pe toti in tara asta este succesiunea de guvernari labile. Iar ceea ce uneste toate guvernarile este un drum (sic) de rateuri in ceea ce priveste infrastructura rutiera. Adica n-avem autostrazi, fratilor, iar asta ne omoara. La propriu.

Asa cum stiti deja, Mandachi de la Suceava, un antreprenor satul de tot si toate, a facut primul metru de autostrada din Moldova. Si l-a facut pe banii lui. Iar apoi ne-a invitat la deja-celebrul protest de 15 minute, pe data de 15, la ora 15.

Spre bucuria subsemnatului si multor frustrati cu carnet de conducere, ideea lui a prins la public. Nu doar la mine si la tine, ci si la branduri. Nu va paraliza Romania de la un sfert de ceas de frecat menta, dar pasii astia mici poate vor duce undeva. Suntem optimisti. Atat de optimisti, inca IQads VA TINE ISONUL CHIULANGIILOR PROTESTATARI, IN SFANTA ZI DE VINERI! 15 minute de stat degeaba, abia astept!

Mai jos gasiti o lista cu o mica parte din businessurile care vor spune "stop joc", pentru drumuri mai sigure. Bravo lor!
 Iar pe ziare.com e de gasit o lista si mai indestulatoare

Intre timp, sa inchinam un pahar in cinstea ZAZ!

 

Sa punem "Dark Side Of The Moon" pe repeat, in cinstea Have a Cigar!

 

Sa muscam dintr-o bagheta, in cinstea Pain Plaisir!

 

Un paharel si pentru J'ai Bistrot

 

Sa dam intr-o minge, in cinstea lui Poli!

 

N-am auzit de Goodwill Consulting, dar au multi followeri si sunt de partea binelui.

 

La Teo ne asteptam.

 

Bun si Jysk

 

Haideti ca ne strangem de-o revolutie. In afara protestului de vineri, nu uitati ca mai aveti la dispozitie si protestul votului. De departe cel mai important. Asa ca va indemnam si spre competitia de creatie "Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza!", un demers creativ pro-vot cu deadline-ul pe 31 martie si consecinte directe in intarirea democratiei romanesti.

Aveti la dispozitie doua categorii de concurs: idei de atragere a votantilor si idei de atragere a observatorilor in sectiile de vot. Toate detaliile aici. Dati sfoara in tara sau apucati-va de brainstorming

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related