Predam dosar cu sina, plin de inscrieri creative. Votati cele mai bune propuneri din competitia "Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza!"

Predam dosar cu sina, plin de inscrieri creative. Votati cele mai bune propuneri din competitia "Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza!"

Gata suntem cu inscrierile, competitia "Convinge Romania ca Fiecare Vot Conteaza!" trece in etapa de votare. Pana pe 7 aprilie puteti contribui la evaluarea tuturor propunerilor inscrise pe platforma TheCreator - si nu doar ca puteti, chiar ar trebui. Intamplarea face ca aceasta competitie sa ne priveasca pe toti, de la brief la rezultate, iar primul rand de alegeri  - dintre cele patru care ne asteapta in perioada 2019-2020 - n-o sa intarzie nici el. Dar pana ajungem fata-n fata cu europarlamentarele, reluam un pic cadrul demersului.

Pe la finalul lunii februarie lansam un concurs de idei creative initiat de gruparile civice Geeks for Democracy, Funky Citizens, Expert Forum, Forum Apulum si Declic, din nevoia de a umple cat mai eficient cele 19.000 de sectii de votare din Romania. Competitia s-a desfasurat in doua categorii, creativii fiind invitati sa dezvolte idei de campanii civice pentru a aduce cat mai multi tineri la urne (core target: millennials) si observatori independenti in sectii, la supravegherea procesului electoral. Asa am putea asigura atat reprezentativitatea alegerilor, cat si corectitudinea desfasurarii lor.

In concluzie si per ansamblu, vorbim despre campanii destinate bunei functionari a unui mecanism fundamental democratic, a caror implementare este sprijinita cu 5.000 de euro din partea asociatiei Romanian Business Leaders.

La final, dintre toate vor ramane 10: cele mai bune 5 idei de campanii pentru cresterea numarului de observatori in sectiile de votare si cele mai bune 5 idei de campanii destinate cresterii participarii efective la vot a tinerilor romani. Autorii vor fi recompensati cu 10 seturi de carti.

Pe drumul pana acolo, votati votati votati! Ponderea votului publicului in nota finala a inscrierilor este de 30%, iar restul de 70% ramane in mainile juriului profesionist, care se va pronunta tot pana in 7 aprilie.

Vor fi un pic mai ocupati in perioada imediat urmatoare: Serban Alexandrescu (Managing Director Headvertising); Robert Tiderle (Owner Papaya Advertising); Catalin Tenita (Founder Zelist Monitor & TreeWorks); Vali Suciu (Creative Partner Jazz Communication si Presedinte ADC Romania); Paul Kasprovschi (Senior Consultant Strategy & Branding Graffiti PR); Liviu David (Creative Partner Next Advertising); Claudiu Dobrita (Creative Director McCann PR); Crenguta Rosu (Managing Partner DC Communication); Manuela Gogu (Creative Integration Director MullenLowe); Lorand Balint (Managing Director PSE Romania); Sorin Tranca (Managing Partner Friends\TBWA); Irina Roncea (Managing Director, Golin); Sergiu Negut (Board Member Romanian Business Leaders); Cosmin Pojoranu (Communication Director, Funky Citizens); Septimius Parvu (Expert Electoral Expert Forum); Diana Filimon (Presedinte Forum Apulum); Roxana Pencea Bradatan (Campaigns Coordinator Declic).

Din materialul pe care il vor parcurge lasam in continuare cateva secvente.

Pentru inspiratie la vot, explorati ce si cum au gandit cativa dintre participantii cu care am discutat aici.
Iar pentru a afla castigatorii, fiti pe faza: pe 8 aprilie ii dezvaluim. 

 

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related