Veronica Soare si atelierele ei de privit lumea: "Sunt spatii de joaca, invatare, incredere si… un pic de incercare de a renunta la perfectiune"

Veronica Soare si atelierele ei de privit lumea: "Sunt spatii de joaca, invatare, incredere si… un pic de incercare de a renunta la perfectiune"

Greu cu lumea din jurul nostru. Parca din ce in ce mai greu. Totul pare incruntat, serios si foarte important. Si oricat ai incerca sa tii piept stirilor si realitatii, sa fii informat si atent la cum se invarte lumea si tu cu ea, ti-ai dori uneori, superficial si in secret, sa faci rost de niste ochelari din aia roz, prin care sa privesti viata si sa iti faci ragaz de a respira putin.

Veronica Soare nu vinde ochelari roz, dar iti arata cum sa mesteresti un caleidoscop. Si prin el se poate privi realitatea si, pret de cateva secunde, sa para la fel de colorata asa cum promitea ca va fi cand eram copii. Absolut toata lumea zambeste cand priveste prin caleidoscop si asta il face cel mai frumos obiect inventat vreodata, spune Veronica, care a devenit antreprenoare fara sa isi dea seama prin KaleidoLove. A pornit cu cateva ateliere, seara, dupa job, si acum le face in toata tara, in scoli sau in companii, in teambuildinguri la mare sau intr-o sala de curs, cu 20 de oameni sau 180, asa cum s-a intamplat pe plaja, intr-un teambuilding anul trecut.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related