[România pe YouTube] Zaiafet: Am început să primesc poze din școli unde mai mulți profesori îmi proiectau clipurile la orele de istorie

[România pe YouTube] Zaiafet: Am început să primesc poze din școli unde mai mulți profesori îmi proiectau clipurile la orele de istorie

Ce e aia muzica perfectă? Cum să devii CE EȘTI? De ce sunt Sadoveanu sau Ion Creangă așa de importanți? Cum va arăta Școala în 2050? Mituri despre pisici și Grecia Antică? Nu am avut un coșmar din acela în care eram la un examen suprarealist într-o limbă inventată, ci am dat o tură pe la Zaiafet. Aici sunt multe răspunsuri pentru întrebări la care nici măcar nu ne gândeam și tot felul de informații din istoria mai puțin știută: de la Pazvante Chiorul la tâlharii și închisorile din România din secolul XIX. 

Zaiafet are peste 510.000 de subscriberi, iar creatorul lui, Horia Sârghi, s-a apucat să facă asta acum vreo 7 ani, după ce fotografiase toate nunțile din România. La început a avut un canal de fotografie, apoi a făcut Zaiafet, unde transformă în vlog cărțile pe care le citește. De ceva vreme s-a apucat și de proiectul BAC, unde abordează materia de liceu dintr-o perspectivă nouă.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related