Cursa împotriva cancerului la Timotion 2019. 200 de copiii bolnavi de cancer pot uni o comunitate întreagă

Cursa împotriva cancerului la Timotion 2019. 200 de copiii bolnavi de cancer pot uni o comunitate întreagă

În data de 14 aprilie 2019, la Timișoara, va avea loc evenimentul caritabil de alergare Timotion, unde pentru al patrulea an consecutiv Asociația Little People invită comunitatea locală la implicare activă, cu scopul susținerii copiilor bolnavi și a tinerilor supraviețuitori de cancer. Noutatea ediției din acest an este că pe lângă timișoreni oameni din întreaga țară se pot implica activ la acest eveniment, prin înregistrarea la cursa #TimotionEverywhere.

Acest proiect este o invitație către fiecare dintre noi de a deveni lei curajoși și exemple pentru leii curajoși din spital. Fiecare kilometru parcurs din alergare contribuie la orele din programul de suport psihosocial în care pacienții învață să spună Nu mi-e frică! în fața bolii. Impactul programului zilnic de suport în viața pacienților poate fi vizualizat accesând acest link:

 

Prin proiectul ”Cursa împotriva cancerului”, ne vom asigura că 200 de copiii bolnavi de cancer internați în cadrul secției de oncohematologie din Timișoara vor beneficia zilnic de suport psihologic, de la prima zi de internare atunci când primesc diagnosticul de cancer, până la finalizarea tratamentului atunci când devin supraviețuitori. Înscrierile la una dintre cele 7 curse se pot face până în 31 martie.

Leul Curajos, mascota programului de intervenție Nu Mi-e Frică!, este unul dintre campionii noștri la Timotion 2019. Va fi în mijlocul comunității în Timișoara, în ziua evenimentul. Alergarea Leului Curajos poate fi susținută prin donații.

 

“Nu este ușor să treci prin experiența cancerului, dar ce te poate ajuta atunci când diagnosticul te lovește pe neașteptate este să crezi în povești de reușite, să găsești curajul de a înfrunta fiecare zi de tratament, să vezi victoria de la final. De aceea, exist eu, Leul Curajos. Știu că povestea mea oferă curaj copiilor bolnavi de cancer din spital. De fiecare dată când merg în vizită și îmi spune un copil cum a reușit să stea foarte liniștit la puncție sau la branulă îmi dau seama că pentru ei eu sunt dovada că se poate învinge această boală. Am ales să fiu campionul copiilor bolnavi de cancer la Timotion pentru a le arată tuturor oamenilor din comunitate că la finalul cursei împotriva cancerului există reușite. Ajută-mă printr-o donație ca povestea mea de reușită să fie transmisă mai departe. Roaarrrrrr! Nu mi-e frică!” (Leul Curajos)

 

Timotion este un eveniment cu și despre comunități care se implică. Mulțumim Fundației Comunitare Timișoara și Clubului Sportiv Alergotura pentru oportunitatea de a fi parte la acest eveniment.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related