[Votul companiilor] Alin Vaida (Vorbe): Am făcut doar ce trebuia să facă oricine cu un rol cât de mic ca factor de influență

[Votul companiilor] Alin Vaida (Vorbe): Am făcut doar ce trebuia să facă oricine cu un rol cât de mic ca factor de influență

Lui Alin Vaida, co-owner Vorbe & director Jazz in the Park, nu îi e teamă de cuvinte mari. A face ca lucrurile să se întâmple, a avea o atitudine proactivă și a contribui la schimbarea societății nu e nimic desuet, spune el. E o formă de patriotism, până la urmă.

Când vezi că lucrurile nu merg bine în țara ta, te implici, nu stai deoparte. 

Despre cei care s-au implicat și au încurajat votul la europarlamentare vorbim și noi în seria Votul companiilor. Până acum un an, doi, mediul privat a stat deoparte de orice subiect social cu potențial de controversă. Am vrut să vedem cum s-a ajuns la implicarea civică de dinaintea alegerilor din mai, care au fost factorii care au determinat această schimbare în comunicarea companiilor mari și mici, cum au hotărât să inițieze demersuri de a încuraja votul.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Oameni

Sectiune



Branded


Related