[CIVIC 5D in haine noi] Mihai Cristea a urmat principiul "less is more" in toate cele 3 propuneri inscrise

[CIVIC 5D in haine noi] Mihai Cristea a urmat principiul "less is more" in toate cele 3 propuneri inscrise

In timp ce un coleg de birou isi prezenta primele schite pentru competitia CIVIC 5D Design Challenge, pe Mihai Cristea il vizita propria inspiratie. Zis, gandit, facut si inscris; anume, 3 propuneri elegante pentru a intregi look-ul modelelor Civic 5D. Mihai este arhitect si adept al minimalismului, pe care l-a adus si in personalitatea grafica a modelelor Honda Civic 5D. Ne spune ca, dintre versiunile inscrise, isi pune baza in doua: "Different" si "Ebony and Ivory".

Aici vorbim de minimalism si simplitate, dar directiile in care pot merge conceptele grafice destinate modelului Civic 5D sunt foarte diverse, cum ne spunea chiar ieri unul dintre juratii competitiei: de la ADN-ul sportiv si istoria in racing, pana la traditiile si pop culture-ul japonez. Optiuni exista, inspiratie sa fie, dar nu fara o aplecare serioasa catre brieful de concurs

 

 

Despre tine

Sunt arhitect si asta imi ocupa 90 % din timp. Vad profesia asta ca pe un mod de viata si cred ca designul se intersecteaza zilnic cu arhitectura. Desenez mai serios de 10 ani, in general case.

 

CIVIC 5D Design Challenge. Prima impresie 

Totul a plecat de la o joaca in birou. Unul dintre colegi a povestit despre concurs si a inceput sa ne arate primele lui schite, asa am decis sa imi prezint propriile idei. Competitia Honda a fost, pentru mine, o evadare din cotidian. In acelasi timp, a fost o provocare de a-mi exprima creativitatea intr-un domeniu complet nou pentru mine.

 

Abordarea briefului

Cuvintele-cheie au fost cele care mi-au atras atentia: sportiv, high-tech, elegant si performant. Am incercat sa tin cont de toate, dar cred ca cele mai ofertante au fost motivele sportiv, elegant si performant - liniile masinii spun deja ca noul Civic este un model high-tech. 

Am incercat sa aduc din informatiile si limbajul pe care il folosesc zilnic in meseria mea pe stickerele propuse. Minimalismul este pentru mine un mod de abordare in tot ceea ce tine de design si cred ca simplitatea este cheia succesului. Nu am intalnit dificultati, am mers pe feeling :)

Am doua inscrieri favorite: Different si Ebony and Ivory. Cred cel mai mult in acestea 2, ambele aduc in atentia publicului si a juriului 2 concepte diferite si convingatoare, zic eu.

 Despre a 3-a as spune ca a fost, cel mult, o joaca.

 

Iti plac masinile? Conduci? Personalitatea ta in trafic

Nu conduc, dar as vrea. Imi plac masinile si ideea de a le personaliza. Avand in vedere ca sunt ardelean, probabil ca mi-as pastra calmul chiar si in traficul din Bucuresti :))

 

Catre jurati si catre public

1) Have fun!
2) Less is more.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related