[CIVIC 5D in haine noi] Bogdan Craciunas a pus grafica de circuit pe modelul Honda Civic 5D

[CIVIC 5D in haine noi] Bogdan Craciunas a pus grafica de circuit pe modelul Honda Civic 5D

Graphic designer in viata de zi cu zi, Bogdan Craciunas contribuie cu doua propuneri la competitia CIVIC 5D Design Challenge, aflata in derulare pana pe 8 iulie, daca nu cumva stiati asta deja. Pasionat de masini si sport, Bogdan si-a imaginat doua versiuni de personalitate grafica pentru modelul Honda Civic 5D, inspirate de logo-ul oficial Formula 1: "Fast Line" si "Fast Track".

Competitia continua, iar pentru a dezvolta designuri optime, va trimitem mai intai la brief, iar de-acolo spre sugestiile a doi dintre jurati, aici si aici. Din partea Honda Trading Romania, Mihai Sandu (Marketing & PR Manager) si Laur Ciorobea (Marketing & PR Representative) ne-au povestit si pe ce se vor baza in procesul de evaluare. 

 

Despre tine

Lucrez in design de aproximativ 5 ani. Ma inteleg destul de bine cu el, mai ales atunci cand imi plac proiectele la care lucrez, cum a fost si cel de la Honda. In viata de zi cu zi sunt, bineinteles, graphic designer.

 

CIVIC 5D Design Challenge. Prima impresie

Fiind vorba de masini+design, impresia nu putea sa fie decat una buna. As fi ipocrit sa spun ca nu m-am gandit prima data la premii. Orice loc pe podium este binevenit :) Dar daca se ofereau premii pentru a scrie cod, sigur nu participam :))

 

Abordarea briefului

Fiind pasionat de masini, si in special de masinile puternice, cuvantul "sportiv" mi-a placut cel mai mult. De altfel, ambele propuneri pe care le-am facut au la baza linia logo-ului oficial F1, care reprezinta o curba de circuit.

Desenul preferat dintre cele doua este cel cu dungile albe, pentru ca ii da o nota de sportivitate masinii.

 

Iti plac masinile? Conduci? Personalitatea ta in trafic

Nu-mi plac masinile, le iubesc, mai ales pe cele care te baga in scaun :) Conduc mai mult in weekend, cand nu e aglomerat. In trafic, sunt ca probabil cei mai multi dintre soferii din Bucuresti, adica destul de agitat :">

 

Catre jurati si catre public

Juratilor le transmit ca mi-ar prinde bine niste bani de benzina, pentru ca masina mea consuma peste 15% in oras :)) As convinge publicul aratandu-le o poza cu pisica mea, care e foarte simpatica si umflata.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Dosare editoriale

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related