Carrefour si Coca-Cola, marii castigatori la Gala Premiilor Industriei bunurilor de larg consum

Retailerul francez a fost desemnat cel mai bun comerciant de catre principalii producatori de bunuri de larg consum, iar Coca Cola HBC a fost considerata, ca si anul trecut, cel mai bun furnizor de catre comerciantii romani.

Carrefour Romania si Coca Cola HBC au primit cele doua Mari Premii ale industriei bunurilor de larg consum acordate in Gala festiva desfasurata joi seara, 18 octombrie, la hotelul Marriott din Capitala. Alaturi de cele doua companii, marele castigator al Galei a fost Unilever, care a primit patru premii.

Trofeele pentru cel mai bun produs nou au fost atribuite companiilor Unilever (pentru Dero Alb Dalb - produs nealimentar), Coca Cola HBC (Coca Cola Zero - bauturi) si Philip Morris (LM Lights si Super Lights - alimentar).
Premiile pentru cele mai eficiente promotii au revenit companiilor Unilever (promotia Dero Alb Dalb - nealimentar), QAB - Pepsi ("Paste fericit, bafta la ciocnit!" - bauturi) si Unilever ("Knorr da premii in toata tara" - alimentar), iar premiile pentru cele mai bune initiative de trade marketing au fost obtinute de Henkel (pentru campania de lansare a Persil Gold - nealimentar), Ursus Breweries (pentru "Parteneriat de succes", campanie nationala de trade cu produse Ursus, Timisoreana, Ciucas si Stejar - bauturi) si Unilever (pentru campania cross brands de activare in magazine - alimentar).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related