Albinele fac buzz pentru pizza

Albinele fac buzz pentru pizza

In sfarsit. Dupa secole, oamenii si-au dat seama ce vor sa spuna albinele prin zumzaitul lor. Zzz in sus, zzz in jos. Pizza. Asta vor sa spuna. It makes sense, la cat de ocupate sunt, ele chiar au nevoie de fast food. O fi fost pizza inventata pentru marinari, in Napoli, dar a fost reinventata pentru albine, de Papa John’s si W Communications. Au denumit-o beezza. Are diametrul de 1 inch si este facuta din aluat, flori de camp si polen.

Prin lansarea unui nou tip de pizza, The Bee Sting, brandul aduce un omagiu albinelor, pentru recunoasterea rolului lor de polenizatori al rosiilor.

Deși beezza nu este disponibilă pentru cumpărare, Papa John’s contribuie la un fond pentru conservarea albinelor, oferind clientilor pachete de semințe de flori de camp, pentru a fi cultivate si a crea medii favorabile acestora. In plus, le ofera clientilor posibilitatea sa doneze in contul fondului, de fiecare data cand comanda o pizza online.

De altfel, fast-food-ul face buzz in lumea albinelor. De curand, s-a deschis si cel mai mic McDonalds din lume, dedicat lor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related