[România pe YouTube] Bărbatul modest și țestoasa românească

[România pe YouTube] Bărbatul modest și țestoasa românească

 Au fost odată ca niciodată niște povestitori și pentru că era 2019 ei își lăsau poveștile moștenire pe YouTube. Și ce povești se întâmplau aici, nici cu gândul nu puteai gândi: despre țestoase și bărbați modești, bunici, prezervative și festivaluri, dileme cu alergatul, ping ppong-ul și mâncăruri ciudate, experimente cu încălțămintea. Dacă roboții din viitor vor privi YouTube-ul ca să își facă o idee despre viața oamenilor din 2019, tare derutați vor fi: 

 

INCOMPETENȚA CARE NE UCIDE - #IGDLCC E030 - #PODCAST Invitat Iulian Fota

 Am înregistrat acest interviu pe 30 iulie și era programat pentru duminică pe 4 august. După ce am citit stenograma apelului de la 112 în cazul de la Caracal, am decis că e important să devansăm data publicării. Ce am intuit se confirmă din păcate. Ce urmează însă, depinde de noi și abia acum începe. Haideți să înțelegem cum am ajuns aici și ce se întâmplă cu instituțiile noastre. Nu putem ignora momentul pentru că altfel merităm fiecare soarta Alexandrei.

 

 

Istoria Deltei Văcărești & Singura Țestoasă Românească

  

Barbatul modest sau cel bogat? #3Chestii

 

 

Bunica și Untold-ul - MIRCEA BRAVO

 

  

SCUZE CA SA PRIMESTI LIBER DE UNTOLD

 

Unde poti ascunde prezervativul la festival

 

ASA E LA FESTIVALURI #NoapteaTarziu (Cover amuzant Adrian Minune - Asa sunt zilele mele)

 

Lori Ciobotaru - Cântăreață și compozitoare (Global Records)

Lori este o cântăreață și compozitoare de origine română, a cărei voce a fost descoperită în cadrul show-ului de televiziune, Vocea României (2013). Deși show-ul TV a lansat-o în cariera solo, debutul ei muzical s-a produs încă din 2010. După Vocea Romaniei, Lori a semnat cu casa de discuri Global Records, dar continuă să lucreze și cu celelalte case românești cunoscute, având colaborări cu Hahaha, Demoga și Cat Music ca songwriter. În prezent are spectacole live cu Vanotek, dar și concerte live cu formația ei, unde își cântă propriile cântece, dar și hituri internaționale.

  

 

“Casa de Papel” - traileru' BRomania

 

 

Sarbatorim 50 de ani de la aselenizare!

 

De Ce Scriu Arabii De La Dreapta La Stânga? - DLJ#13

Bă, care-i treaba cu scrisu și cu arabii, adică după ce că folosesc hieroglife d-alea de nu le înțelege nimeni, mai scriu și de la dreapta la stânga?.

  

Nu mai pot să alerg

 

NU am mancat in VIATA MEA asa ceva - HCH America ep. 2

 

 

PRIMUL MEU HAUL & TRY ON! INCALTAMINTE DE LA ANSWEAR, MOJA ZI ZARA

Pentru ca in ultima vreme mi-am refuzat diverse lucruri pentru copii, am avut un moment de "ba, asa ceva nu se mai poate" si mi-am cumparat noua perechi de incaltaminte. Am spus asta pe instagram, au sarit gagicile ca vor si ele sa vada ce mi-am cumparat si iata-ne in prezent, facand primul meu haul & try on. Enjoy!

 

Reactionez: Cum trebuie sa jucati PING Pong CORECT

 

 

CUM SA TE FEREȘTI DE PHISHING - Cavaleria.ro

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related