80 de ore de training dedicate antreprenoriatului digital

80 de ore de training dedicate antreprenoriatului digital

Agenția de training Cursuri Creative lansează programul intensiv de Antreprenoriat digital. Viitorii antreprenori în mediul digital vor avea la dispoziție 80 de ore de formare pentru a înțelege mecanismele care stau la baza creșterii unei afaceri online de succes. Programul este format dintr-o serie de 5 training-uri la finalul cărora absolvenții vor avea informațiile necesare pentru a dezvolta o afacere online sau vor putea evalua obiectiv activitatea furnizorilor de servicii din mediul digital.

Trainingul este special conceput pentru a răspunde tuturor nevoilor de formare ale antreprenorilor care vor să își extindă afacerea în mediul online, freelancerilor și bloggerilor, specialiștilor în comunicare și marketing, dar și persoanelor care vor să dezvolte o afacere online de la zero.

Cele cinci module ale programului constituie fiecare un curs în sine și sunt susținute de lectori cu experiență vastă în domeniu. În urma programului de Antreprenoriat digital, cursanții vor ști cum să creeze, să administreze și să promoveze un site de prezentare sau un blog.

Primul curs este dedicat creării unui site sau o unui blog în platforma Wordpress. Timp de 24 de ore, participanții vor învăța de la Raluca Costea, owner al agenției Yellows, cu 10 ani de experiență în publicitate, cum să realizeze pagini de prezentare, să aleagă și să implementeze grafica potrivită și designul pe un domeniu web.

Următorul curs este conceput pentru a-i ajuta pe participanți să creeze conținut de calitate pentru site-ul sau blogul lor. Trainingul de Copywriting și content writing este susținut de Cătălin Ionașcu, fondatorul agenției Romanian Copywriter. Cursanții vor învăța cum să creeze un profil de buyer persona și să integreze cuvinte cheie în texte pentru a fi indexați mai ușor de către motoarele de căutare.

Cursul de Marketing Digital își propune să îi învețe pe cursanți cum să crească un blog sau un site de la zero, folosind tehnici de SEO și PR online. Trainerul Ionuț Condruz este consultant în management și marketing digital.

În cadrul cursului de Social Media Optimizațion participanții vor afla care sunt pașii pentru campanii plătite pe rețelele de socializare și cum să targeteze corect audiența pentru afacerea lor. Cursul este organizat în parteneriat cu agenția Re7Consulting și este susținut de către Alexandra Cerbu, account manager în cadrul agenției.

Cursul Design Grafic le oferă participanților bazele pentru a crea propriile materiale de promovare a afacerii lor online. Trainingul este susținut de Radu Velcea, senior trainer și graphic designer cu o experiență de 15 ani în agenții de publicitate.

Participanții vor avea posibilitatea de a alege ordinea și perioada cursurilor pe care le vor urma în cadrul programului. La sfârșitul trainingurilor participanții vor primi o diplomă recunoscută la nivel național și internațional.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related