TEDxYouth@Cluj are loc în noiembrie 2019 și este dedicat tinerilor care fac lucrurile să se întâmple

TEDxYouth@Cluj are loc în noiembrie 2019 și este dedicat tinerilor care fac lucrurile să se întâmple

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, va avea loc la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca un nou eveniment marca TEDx, cu totul special. Fiind dedicat în primul rând tinerilor, poartă numele de TEDxYouth@Cluj și este organizat de echipa care, de 10 ani, se ocupă de conferințele internaționale TEDxCluj

Ideea proiectului a apărut odată cu nevoia tot mai acută de a scoate talentele în față, de a arăta că tinerii sunt exemple pozitive pentru societatea în care trăim și, mai ales, de a pune umărul la forma pe care educația non-formală o va lua în următorii ani.

La fel ca toate celelalte evenimente TEDxCluj, și acesta are o temă centrală în jurul căreia se vor construi discursurile celor invitați să vorbească.

Tema TEDxYouth@Cluj de anul acesta este „Find Your Voice”.

„Mai devreme sau mai târziu, fiecare dintre noi trebuie să facem alegeri pe cont propriu. Acasă și la școală, părinții și profesorii ne echipează, cum știu ei mai bine, cu deprinderile necesare pentru a ne descurca singuri în viață. De la un punct încolo, depinde doar de noi. Depinde doar de noi să ne găsim locul și rostul. Să avem curaj să spunem ceea ce credem și ceea ce vrem. Să fim sinceri cu cine suntem în fața lumii.”

 

Primele 100 de bilete la evenimentul TEDxYouth@Cluj din noiembrie au fost scoase la vânzare și sunt singurele bilete disponibile la prețul promoțional de 100 de lei. Acestea pot fi achiziționate online

În perioada imediat următoare va fi lansat un call public pentru o parte dintre speakerii acestei ediții TEDxYouth@Cluj, cât și unul dedicat voluntarilor care vor să se implice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related