Bogdan Ciocodeică amenajează primul pop-up store. Lunet Eyewear @ The Kube Gallery

Bogdan Ciocodeică amenajează primul pop-up store. Lunet Eyewear @ The Kube Gallery

Lunet Eyewear, primul brand românesc online de ochelari pe care poți să îi încerci și acasă, lansează un pop-up store inedit pe Calea Victoriei 114, la The Kube Gallery. Acesta va fi deschis de pe 27 până pe 29 septembrie, între orele 10-23, iar interiorul este amenajat de Bogdan Ciocodeică, unul dintre cei mai inovativi arhitecți ai momentului din România.

Lunet Eyewear, lansat în iulie 2019, este un startup local ce își propune să schimbe mentalitatea purtătorilor de ochelari. De la imaginea sterilă și impersonală a clinicilor de oftalmologie cu vitrine încuiate, la o experiență orientată spre estetică și expresia artistică a utilizatorului final. Designul ramelor este realizat in-house, iar materialele folosite sunt proiectate din surse regenerabile.

 

Port ochelari de mult timp și știu foarte bine că procesul prin care trebuie să treci pentru achiziționarea unei perechi nu este neapărat unul prietenos. Cu Lunet vrem să oferim o alternativă contemporană la acest peisaj rigid și să transformăm ochelarii dintr-o necesitate într-o declarație de stil” afirmă Ștefan Gugurel, unul dintre fondatorii Lunet Eyewear.

 

Pentru a aduce și în mediul fizic gama ochelarilor Lunet, un pop-up store va fi amenajat la The Kube Gallery cu ajutorul arhitectului Bogdan Ciocodeică. Spațiul va avea un design modular și eclectic, ce reflectă și stilul ochelarilor Lunet.

 

Am pornit de la liniile minimaliste și geometria produselor. Asta definește identitatea vizuală Lunet, dar și conceptul acestui pop-up store. Va fi un spațiu relaxat care va scoate în evidență designul ochelarilor și va permite vizitatorilor să interacționeze cu gama expusă într-un mod cât se poate de natural și informal”, descrie arhitectul.

 

Fotograful Alex Gâlmeanu va completa experiența vizitatorilor printr-o expoziție foto, care urmărește să reinterpreteze aceleași idei de geometrie și spațialitate. Formele comune și aparent banale se vor transforma, privite dintr-o altă perspectivă, într-o construcție vizuală dinamică și complexă, iar expoziția este doar începutul colaborării brandului Lunet cu artiștii și comunitatea creativă locală.

Lansarea pop-up store va avea loc vineri, 27 septembrie, începând cu ora 19, iar invitații sunt așteptați cu băuturi din partea casei preparate de FIX Botanical Bar și un live performance pregătit de Personne. 

Lunet Eyewear este primul brand online de ochelari din România cu program de probat acasă, care își propune să simplifice procesul de achiziție și să îl transforme într-o experiență naturală și accesibilă. Designul ramelor este realizat in-house și materialele folosite sunt proiectate din surse regenerabile, cum ar fi fibrele de lemn și bumbac. Lunet Eyewear un brand local de ochelari care susține artiștii autohtoni prin colaborări exclusive cu comunitatea creativă din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related