Uratenia americana a Chile-ului

Uratenia americana a Chile-ului

Spotul asta are sens doar daca ai vazut filmul. Sau filmul are sens sa-l vezi doar daca promiti ca n-o sa fii afectat de scena asta. American Beauty, blockbusterul care, alaturi de Fight Club, abia se pregatea sa introduca o noua generatie in nihilismul care a urmat, avea si scena asta, in urma cu 20 de ani cand a aparut. O bucata de arta experimentala filmata de un wacko cu un handy cam, pe o muzica perfecta, plus o voce care te convingea ca exista frumusete in orice, chiar si in dansul unei pungi goale in vant.

Acum, a venit reversul cinematografiei, un del de political correctness aplicat artei abstracte si mass consumption-ului in general. Punga aia nu e deloc misto, imagineaza-ti cat de mult ii ia sa se degradeze complet si alte zicale din epoca Greta, curg din gura voiceover-ului, imitand perfect originalul. McCann Chile si Greenpeace au dat-o bine de tot cu spotul asta, pe numele de festival, American Ugly. Tara speram sa iasa de sub patura de plastic, dar muzica din scena originala tot ramane peste cea de aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related