American Beauty, versiunea lui Sebastian Sandu

American Beauty, versiunea lui Sebastian Sandu

Scurta paralela cu filmul American Beauty inainte sa-i dam cuvantul lui Sebastian Sandu (Owner, Studio 126).

Si acolo, si aici aveam de-a face cu un personaj captiv in imprejurarile sale. Si acolo, si aici, el se complace in situatie, trece o perioada lunguta de timp, apoi se razvrateste si iese din bula care-l tinea pe loc. Din fericire pentru toata lumea, filmul n-a fost stricat cu un "happy end". Si, tot din fericire, realitatea in care traieste acum Sebastian e departe de-a fi seaca.

plecat din advertising-ul romanesc dupa 12 ani, din pozitia de Group Creative Director la fostul Grey-G2. S-a stabilit in America unde a pus punct si de la capat, trecand pe pictura & design. Acum are propria galerie, pe care a contopit-o cu studioul de lucru, introducand vizitatorul in intreg procesul creator.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related