A început programul StepFWD. 11 echipe au intrat în programul de pre-accelerare de 6 săptămâni pentru startup-urile cu echipe diverse

A început programul StepFWD. 11 echipe au intrat în programul de pre-accelerare de 6 săptămâni pentru startup-urile cu echipe diverse

StepFWD, program de pre-accelerare care își propune să ajute echipele diverse aflate la început de drum să își lanseze produsul pe piață și să își dezvolte afacerea. Ediția 2019 se desfășoară între 14 octombrie și 25 noiembrie. Rezultatele acestui program vor fi prezentate în cadrul Demo Day StepFWD pe 25 noiembrie.

 

Echipele finaliste

StepFWD se adresează antreprenorilor aflați la prima afacere și echipelor la început de drum care vor să își dezvolte ideea sau prototipul la care lucrează.  În cadrul ediției 2019 au fost selectate 11 echipe ce sunt la stadii de la idee bine conturată până la MVP. Echipele finaliste sunt:

Epic Visits - Platforma de rezervare online care găzduiește spații și experiențe tematice și neconvenționale.
Glasskoo - Platformă ce folosește realitatea virtuală pentru testarea perechilor de ochelari.
Hey, Be Well! - Aplicație în care specialiștii îi ajută pe utilizatori să își îmbunătățească stilul de viață prin cursuri.
Hire up - Platforma de recrutare care recompensează recomandările realizate cu succes.
Intuit AI -  Platforma ce permite angajaților să folosească inteligența artificială fără să aibă cunoștințe.
JobFlex  - Platformă ce propune job-uri flexibile.
Mai vreau! - Platformă pentru rezervare și căutare de activități de relaxare.
Maponia - Aplicație de navigare pentru vehicule de mari dimensiuni cu configurare de trasee de către șoferi.
The Cast List - Platformă de casting all-in-one, care funcționează ca punct de întâlnire pentru actori, regizori și producători.
Vestinda - Aplicație ce propune un mod de învățare și înțelegere a investițiilor pentru mileniali.
Zoom Report - Platformă web pentru explorarea datelor localizate. Economisește timp și ajută utilizatorul să ia decizii în cunoștință de cauză.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

DictionarRelated