Epic Visits premiază câștigătorii Grand Effie 2022 cu o super experiență. Condiția? Agenția și clientul să o trăiască împreună, ca o adevarată echipă

Epic Visits premiază câștigătorii Grand Effie 2022 cu o super experiență. Condiția? Agenția și clientul să o trăiască împreună, ca o adevarată echipă

Cea de-a XIX-a ediție a Galei Premiilor Effie, unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei de marketing și comunicare, și-a desemnat în seara zilei de 16 iunie câștigătorii. Grand Effie a fost acordat campaniei "Book a Vax” (“O carte pentru un vaccin”), semnată de House of Arrrows pentru Editura Curtea Veche.

Platforma de călătorii și beneficii Epic Visits răsplătește eforturile celor două echipe, acordând un premiu în valoare de 1000 de euro. House of Arrows și Editura Curtea Veche au ocazia de a celebra împreună succesul campaniei, ca o adevarată echipă.

“Rezultatele bune se obțin doar în echipe adevărate. O echipă trebuie hranită cu experiențe de conectare valoroase. Epic Visits își propune să devină locul de pornire pentru momente unice și ne bucurăm că putem facilita acum o întâlnire “altfel” între client și agenție.”, a declarat Dragoș Anastasiu, advisor Epicvisits.com.

„Book a vax” („O carte pentru un vaccin”) este o campanie pro-informare desfășurată în luna mai a anului 2021, încurajând o dezbatere relevantă despre vaccinare. Campania a motivat în doar o săptămână 7.500 de persoane să vină în librării cu adeverința de vaccinare pentru a primi o carte în dar. Campania a ajuns la peste 6,5 milioane de români și la cererea publicului a fost extinsă la nivel național.

EFFIE Awards este un festival internațional sub licența EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat în 1968, în SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment organizat de International Advertising Association Romania (IAA Romania), în parteneriat cu Uniunea Agențiilor de Publicitate din România (UAPR) și implementat de The Institute.

Platforma de călătorii Epic Visits vine în sprijinul companiilor interesate să crească bunăstarea și retenția angajaților/colaboratorilor cu un serviciu premium. Abonamentele oferă angajaților acces la un portal personalizat de către companie, având un portofel digital cu sume preîncărcate, oferte speciale și reduceri între 10-40%. Companiile au posibilitatea de personalizare a unor experiențe de grup în funcție de preferințe și context. Pot fi accesate sute de listări verificate și grupate pe diferite categorii și teme precum case în copac sau de hobbit, retreat-uri spa sau de yoga, tururi de crame sau experiențe gastronomice.

Epic Visits este un start-up fondat de antreprenorii Raluca Jianu, Mihai Bârsan, Emanuel Pasat și Bogdan Jianu. Platforma selectează top 10% cazări și combo-uri (cazare și experiență) cu factor epic și a avut deja o serie de colaborări cu diverse companii din industria bancară, IT & electronice și de băuturi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Campanii

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related