[Politice 2.0] Bogdan Costin: Între noi, alegătorii, e trendul acela de discuții fără nuanțe, degrabă vărsător de sânge, din social media

[Politice 2.0] Bogdan Costin: Între noi, alegătorii, e trendul acela de discuții fără nuanțe, degrabă vărsător de sânge, din social media

Zilele trec, candidații vorbesc. De bine, de rău. De bine de ei, de rău de ceilalați. Bogdan Costin, Creative Director Saatchi & Saatchi + The Geeks, se plasează în tabăra celor care văd lupta politică ca un exercițiu de retorică, urmărind discursurile mai mult decât candidații. Și se întreabă cine sunt acei alegători care își dau votul pe un zâmbet și un slogan.

Un vot nu înseamnă loialitate pe viață față de un candidat, e loialitate față de o direcție în care crezi că trebuie să meargă țara.

Bogdan observă că în această campanie sunt mulți candidați care se poziționează geopolitic, ceea ce dă naștere la tot felul de interpretări din partea audienței, care dintr-o dată se vede implicată într-o luptă cu mize globale. Arena în care se manifestă alegătorii e digitalul, cu opinii de-o parte și de alta a globalizării și a discursului naționalist.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


The Geeks Bucharest

The Geeks este parte din Saatchi Creative Hub Bucharest, impreuna cu Saatchi & Saatchi Romania. Agentia se pozitioneza ca un partener de business cu focus pe solutii creative multidisciplinare de comunicare si... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related