[Politice 2.0] Liviu Turcanu: Nu cred că e sănătos să construiești discursul și strategia mizând întodeauna pe greșeala adversarului

[Politice 2.0] Liviu Turcanu: Nu cred că e sănătos să construiești discursul și strategia mizând întodeauna pe greșeala adversarului

10 Noiembrie. Data la care te transformi, poate, din persoana in cetatean. Si votezi. Si daca votezi, te informezi inainte. Si ca sa iti fie mai usor sa intelegi ce vrea sa zica omul din spatele zambetului de pe afis, ii analizam discursul aici, cu profesionisti din publicitate, in seria dedicata comunicarii candidatilor la prezidentiale. Astazi stam de vorba cu Liviu Turcanu, Creative Director Mercury 360.

Liviu este de parere ca politicienii se afla intotdeauna in campanie si ca inainte de alegeri devin mai vocali si scot in evidenta greselile contracandidatilor.

Opozitia construiește imaginea salvatorului, a celui care schimbă toate aspectele fundamentale ale societății, dar nu prin punerea pe tapet a alternativelor, ci prin evidențierea carențelor de orice natură a dragilor noștri conducători.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related