Senior Programming derulează proiectul“INOVARE PRIN CONECTARE”

Senior Programming derulează proiectul“INOVARE PRIN CONECTARE”

Senior Programming S.A. cu sediul în localitatea București, Strada Ermil Pangratti nr. 3, etaj 2, apartament 5, camera 4, sector 1, România, derulează începând cu data de 02.08.2017 proiectul cu titlul “Inovare prin Conectare”, valoarea totală a proiectului fiind de 5.676.979,20 lei, din care 3.018.408,73 lei asistență financiară nerambursabilă.

Obiectivul proiectului este de a crea un serviciu inovativ ce va fi prestat cu ajutorul soluției S-Beacon, o soluție de localizare de tip cloud care se bazează pe semnale sonore și oferă detalii de localizare în interior sau în exterior a cliențiilor, folosind un mediu securizat de transmitere a datelor pentru echipamentele mobile.

Dezvoltată pe o tehnologie bazată pe sunete de înaltă frecvență, cu aplicabilitate în economia Romaniei, solutia a fost conceputa pentru a integra pe verticală soluțiile TIC, cu scopul de a creste competivitatea companiilor și a genera modele noi de business prin inovare organizațională și atragerea unor noi segmente de clienți.

Astfel, spre deosebire de soluțiile asemanătoare din punct de vedere tehnologic, serviciul Senior Programming SA se bazează pe sunet, nu pe wi-fi si/sau bluetooth, clientul avand simpla sarcina de a-și instala o aplicație dedicată pe dispozitivul mobil. Soluția de tip  software SDK, care se va atașa aplicației, reprezintă caracterul inovativ al serviciului.

Proiectul este cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate și Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, în calitate de Organism Intermediar pentru Programul Operațional Competitivitate.

 

Competitivi impreună

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate

 

Date de contact:
Secanu Florin-Paul, Administrator
Telefon: 0214102440, E-mail: [email protected]

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related