RO Wine Cluj, ediția a doua: sute de vinuri, mii de vizitatori și o atmosferă perfectă

RO Wine Cluj, ediția a doua: sute de vinuri, mii de vizitatori și o atmosferă perfectă

Cea de-a doua ediție clujeană a RO - Wine | The International Wine Festival of Romania s-a bucurat de o audiență peste așteptări - 3.000 de vizitatori s-au bucurat de vinurile și delicatesele prezentate în cele două zile de festival, față de cei 1.700 de participanți de anul trecut.

Sâmbătă dimineața, în primele ore ale festivalului, managerii și responsabilii activi în industria HoReCa au beneficiat de un tur privat al festivalului, iar răspunsul la această invitație a fost copleșitor, printre participanți numărându-se nu doar oameni de afaceri din Cluj, ci din toată Transilvania și chiar și din Banat. În ambele după-amieze, spațiul s-a dovedit a fi neîncăpător, dovadă a numărului de iubitori de vin în continuă creștere în Cluj.

Una dintre revelațiile târgului a fost Chef Nicolai Tand, al cărui stand tradițional, cu pâine, slănină, zacuscă și brânză a fost în permanență aglomerat. De asemenea, Liviu Popescu, fost jurat Master Chef și co-organizator al festivalului, a delectat audiența cu specialități de gâscă afumată puse la dispozitie de Crama Galicea Mare.

Un loc special l-a ocupat ambasadorul RO - Wine, Nicolae al României, a cărui prezență a stârnit un val de efuziune, atât în rândul expozanților, cât și al vizitatorilor, fapt pentru care stau azi mărturie cele câteva sute - sau peste mie - de fotografii care l-au surprins.

 

„A fost suprinzător de multă lume, spre bucuria expozanților, dar și a noastră, a organizatorilor. La fel ca anul trecut, am fost suprinsă să descopăr o atitudine diferită, un aer pe care rar îl găsești în altă parte, un amestec de relaxare, căldură și bună dispoziție care se traduce într-un atmosferă extraordinară. Am avut parte de mulți oameni deosebiți, de la jurnaliști și bloggeri la sportivi de performanță, de la profesioniști HoReCa la oameni de afaceri, dar s-a simțit cumva că toți sunt uniți de pasiunea pentru vin și pentru produsele gourmet. Am simțit că munca depusă pentru a face o selecție de vinuri premium și superpremium a fost pe deplin răsplătită de entuziasmul celor care ne-au trecut pragul”, a declarat Marinela V. Ardelean, co-organizator al evenimentului.

RO - Wine va reveni cu siguranță la Cluj și anul viitor, în ultimul weekend din octombrie. Până atunci, însă, RO - Wine București, care va avea loc in perioda  30 si 31 mai 2020, se află deja în plină pregătire, înscrierile urmând a fi incheiate până la sfârșitul acestui an.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related