From Basics to Mastery - Conferința World of Instagram Iași

From Basics to Mastery - Conferința World of Instagram Iași

An idea without a plan is just a wish!

Acest citat se poate replica foarte bine în toate domeniile, inclusiv pe rețelele sociale și mai ales pe Instagram. Cu toții ne dorim să creăm conținut de calitate, să dezvoltăm în jurul lui o comunitate frumoasă și în continuă creștere și cu care să interacționăm constant. “The wish” este foarte bine definit de majoritatea dintre noi. Care este însă “the plan”?  Ce înseamnă conținut de calitate, cât de important este să ai o strategie sau să fii constant? Și cât de ușor este să te menții la nivelul dorit, o dată ajuns acolo?

La cea de-a XI-a ediție World of Instagram Iași – From Basics to Mastery, ce va avea loc pe 21 noiembrie 2019, la Hotel Unirea, începând cu ora 18.00, vom analiza împreună toate acestea și vom trasa împreună pașii necesari pentru a trece de la un utilizator basic la unul premium.              

Speakerii acestei ediții sunt: Andreea Chirilă, Content Creator & Style Coach; Raisa Socolov, Digital Marketing Strategist, Ioan Balașanu, Fotograf de peisaj.

Evenimentul va fi moderat de către organizatoare evenimentului, Laura Pîrlog.

World of Instagram Iași pregătește și multe alte surprize pentru cei care vor participa la eveniment. Înscrierea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile. 

Susținătorii evenimentului World of Instagram Iași sunt: Lidl România, Siviero Maria România.
Drinks powered by: Kronenbourg 1664 Blanc, Aqua Carpatica, Domeniile Sâmburești.
Parteneri media: IQads, SMARK, Fest.ro, Iasi.InOras.ro, IasiFun, Ziarul de Iasi.

 

Hashtag-uri recomandate pentru această ediție: #worldofinstagramiasi, #worldofinstagram11, #woievent #instaevent, #creativecontent #gottalovetheworldofinstagram

Evenimentul World of Instagram este un concept creativ marca Creative Energy Corner.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related