A V-a ediție World of Instagram

A V-a ediție World of Instagram

[UPDATE] Din cauza prognozei nefavorabile, evenimentul este amanat pana luni, 2 iulie 2018.

Imaginile și contentul video au devenit o parte extrem de importantă pentru mediul online. Ele oferă cadre originale și set-up-uri creative - pe scurt, feeduri. În realizarea conținutului interesant, sunt câteva tactici de care trebuie ținut cont; tactici care trebuie exersate. 

La cea de-a V-a ediție World of Instagram, ce va avea loc în data de 27 iunie 2 iulie, începând cu orele 18:00, la Grădina Dorobanți, sunt predate noțiunile teoretice și puse în practică alături de fotograful profesionist Mihnea Ratte care va oferi sugestii și trucuri în timpul sesiunii foto.

Pe lângă un feed frumos, există însă multe discuții despre cum se poate valorifica această muncă astfel încât să devină relevantă pentru posibile colaborări. De lămurirea acestei dileme va fi responsabil Marian Ionescu, aka Mariciu. Marian este si om de agenție care implementează cu succes campanii cu cei pe care îi urmărim pe rețelele sociale, dar și unul dintre cei cu care se implementează astfel de campanii. Prin urmare, Marian va oferi insighturi atât din perspectiva omului de agenție, cât și din calitatea sa de Influencer.

Iar pentru că puterea exemplului este de departe cea mai sigură dovadă că se poate, Andreea Bălăban este invitata evenimentului care va povesti despre cum a reușit să adune o comunitate atât de frumoasă și despre cât de greu este să ajungi aici, ce a sacrificat și ce eforturi a depus.

Detalii despre program și înscrieri, sunt disponibile online. Participarea la acest eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Laura Pirlog, organizatoarea World of Instagram: “Dacă înainte se spunea că dacă nu ai Facebook, nu exiști, acum cred că putem spune că dacă nu ai Instagram, nu exiști. Migrarea spre Instagram este fenomenală, conținutul uploadat pe aceasta rețea este în continuă creștere iar lucrurile se schimbă cu mare viteză.

La evenimentele World of Instagram discutăm despre toate aceste schimbări, învățăm și ne luăm doza de inspirație de la cei mai buni. Este o comunitate superbă și vom continua să contribuim la creșterea ei, așa cum și ea continuă să ne surprindă plăcut în fiecare zi, prin conținutul creat”.

Hashtaguri recomandate pentru această ediție: #worldofinstagram5, #worldofinstagram, #woievent #instaevent, #creativecontent #gottalovetheworldofinstagram.

Evenimentul World of Instagram este organizat de agentia de publicitate Creative Energy Corner. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related