Cadoul perfect exista, mai ales in reclame

Cadoul perfect exista, mai ales in reclame

Asta e chiar o idee tare: sa cuplezi toate magazinasele de cadouri intr-unul singur. Macar in perioada asta, cea mai sfanta intr-ale shoppingului si cea mai aglomerata din an. Dar s-o luam cu inceputul. Boots, in ciuda numelui, nu e un magazin de cizme, ci unul  specializat pe cadouri, unde poti gasi absolut tot ce ti-ai imaginat sau cel putin ce si-ar fi dorit vreodata cei mai dificili oameni intr-ale cadourilor.

Ce sa-i iei omului obsedat de veganism care circula cu curcanul in tramvai si-ti vorbeste toata ziua de asta? Sau tipei care baga fitness mai mult decat discuta despre brand si abdomen? Boots, in increngatura cu agentia Ogilvy au pus de un spot care-ti face chef de mers la cumparaturi si toate variantele de mai sus sunt elucidate. #GiftLikeYouGetThem e hashtagul sub care englezii incep sa fie relaxati dupa cadouri, lasand restul lumii in goana dupa cadoul perfect. Ca spot insa, nu aduce mari noutati in peisaj, dincolo de un frame cu TikTok si un pic de ASMR, dar in total cu o durata cam lunga pentru goana la care ne indeamna.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related