Cum arata Mos Craciun in 3019

Cum arata Mos Craciun in 3019

Stii vorba aia, gen... “am un prieten care stie pe cineva care a lucrat la un moment dat cu Madonna”. Asa si cu spotul asta. Cica ar fi regizat de un prieten de-al lui Kanye West, deci probabil ar trebui sa aiba un anumit nivel. Ia sa vedem. Future Fantasy - A Christmas for Modern Times, spotul de Craciun al lantului de magazine Selfridges, are de toate in el: cele mai tari modele ale monentului, cei mai tari designeri, cei mai make-up artisti de la Dior etc. Cu toate astea, daca te uiti la comment-urile de pe youtube, o sa vezi destul de mult hate aruncat spre ei.

Motivul? Oamenilor nu prea le place cum va arata Craciunul in anul 3019, asa cum e portretizat de spotul asta. Ba e prea inclusivist, ba prea leftist, atmosfera distopica ducand cu gandul la Terminator mai mult decat la Nea' Christmas si la nevasta lui, Merry. Trapul si clubbingul fara suflet inlocuiesc pe Mariah Carey si George Michael, iar tonul ala rupt din Scream 3 parca nu ajuta nici el la atmosfera. Unde mai pui ca la inceput apare un Porsche vintage de toata fumusetea, care numai din anul 3000 nu e...

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related