[România pe YouTube] Cum. Cât. Când. Pentru că

[România pe YouTube] Cum. Cât. Când. Pentru că

Cum se fac bani pe piața Crypto. Sau cum a fost la grădiniță. Cât arde vlogul la buzunar sau când te ia febra. Suntem pe YouTube-ul românesc, aici situația se întâmplă în orice direcție. De la bojdeuca lui Creangă ajungi repede la un titlu care pare descălecat din Eminescu, În final nimic nu e singur în univers. Dar ce să vezi, acolo era de fapt Elon Musk. În fine. Multe întrebări și tot felul de glume. Dar avem și răspunsuri la final. De la un fizician care insistă să aducă știința pe internet. 

 

Cum se fac și se fură banii în piața de Crypto 

 

 

Bojdeuca Lui Creangă

 Fraților, în sfârșit am ajuns și eu să văd bojdeuca lui Creangă din Iași. Cum? Bună întrebare. Totul a început așa cum trebuie, pe ceață, în centrul Iașiului, când oamenii de la Cronicari Digitali au adunat o droaie de fotografi, bloggeri și instagrameri și un singur youtuber grăsimos dar frumos. Scopul lor a fost să ne plimbe prin clădirile de patrimoniu cultural, ca să vedem și noi ce mișto e Iașiul și să-l promovăm cum trebuie (mânca-l-ar mama de capitală culturală ce e). Scopul meu: să văd căsuța lui Creangă.
În Iași, am avut ocazia să ascult mai multe povești, să văd clădiri minunate și să mă holbez la ele cu fascinație cum se uită Kim Jong Un la lubrifiant. De asemenea, ghidul de la bojdeucă a fost exact ce trebuie, un om cu totul și cu totul deosebit, după cum veți vedea.

 

 

IOBAGG - CALL OF DUTY MODERN WARFARE P4

 

Doi Degeaba S06E04 : La tara partea 2

Baietii de la Doi Degeaba sunt la tara la colegul lor de camera din camin, Trosco, unde peste noapte, Orlando, in loc sa doarma , iar ajunge sa se bage in tot felul de belele.

 

Echipamentul meu de vlog 2019. Cât mă arde la buzunar?

Vlogging-ul nu e un sport ieftin și nici joacă de copil nu e. Echipamentul e costisitor și fragil. Iși face treaba și reprezintă baremul minim de calitate pentru tipul de conținut pe care eu vreau să-l creez.

 

 

CREDIT PENTRU TREI CAMERE

 

 

Politia Muzicii: FLORIN SALAM - Distractia mapamondului, VOLTAJ + LOREDANA

 

COPT DE RACIT (Cover amuzant Maroon 5 - Memories)

 

 

Cum a fost la gradinita 3

 

In Final Nimic Nu E Sigur In Univers

In acest episod discutam cateva principii din fizica In caz ca nu est evident, subiectele discutate sunt sbtiate, subiectele din spate sunt discutate si dezbatute cu mai multa sau mai putina intelegere intre oamenii de stiinta implicati, poate chiar de secole.
Nu ma voi preface ca inteleg totul, la fel cum nici oameni de stiinta nu au cum sa faca asta, cu privire la tot. Insa de prezentat principiile, pot. Daca gresesc :D imi cer scuze. un profesor de fizica daca se simte nereprezentat pe masura, este invitat sa imi trimita un text mai bun pe adresa de email a canalului, si voi prezenta subiectul cu notitele unui om care stapaneste real subiectul.

  

 

Viitorul motoarelor DIESEL în Romania cu Alex Sheremet

 

MECANICII (Ep.3): Batranica din Germania

 

Adriana Ancuța - Fondator Garderoba Infinită

Adriana Ancuța este una dintre fondatoarele startup-ului Garderoba Infinită. Împreună cu prietena cea mai bună a observat o oportunitate de business din faptul că mai puțin de un sfert din haine ajung să fie purtate de femei în majoritatea timpului. Asadar, acest business se adresează femeilor care au în garderoba lor produse pe care le-au purtat o dată sau niciodată, nu au mai avut timp să le returneze sau au așteptat un moment mai bun pentru a le purta, însă în zadar.
Cum se desfăsoară treaba la magazin și online, o las pe ea sa va explice. Si sper sa va inspire:)

  

Când te ia febra - MIRCEA BRAVO

Actori: Cătălin Herlo, Mircea Popa
Regie: Cristi Ilișuan
Scenariu: Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui
Imagine: Tudor Păsat

  

Viitorul motoarelor DIESEL în Romania cu Alex Sheremet

 

L-A SERAL | Episodul 5: PREOTUL SI ACOPERISUL

 Ma bucur sa va prezint noul sezon. Urmatorul episod iese joi si ramane asa cam pana de Craciun.

 

 

LICEENII RELOADED: "L-A SERAL"

Primul serial românesc de pe YouTube care mi-a atras atenția.

 

 

Filme românești cu Otravă - O vorbă și un film

 

Aluziva era să adopte un copil la 16 ani | VINYLLAMINI

Dacă în copilărie își dorea să devină Andreea Esca, după ce a reușit să-și împlinească visul a înțeles, în scurt timp, că nu este ceea ce-și dorea cu adevărat. Alina Greavu este cea care și-a dat demisia live, la TV, la finalul calupului de știri de la Digi24, doar pentru că angajatorul n-o lăsa să plece.

 

Am răspuns la întrebările tale! - Partea I

 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related