[Spații alternative] Vulpea zburătoare din grădina secretă

[Spații alternative] Vulpea zburătoare din grădina secretă

Undeva in Snagov se gaseste o gradina secreta unde zboara o vulpe. Am glumit. Cum sa zboare vulpea? Sau, mai stii? Ce stim sigur este ca doi oameni creativi, Cristina si Victor Pateșan, cu ani de corporatie la activ si zero experienta in evenimente, si-au deschis un business de familie croit dupa asemanarea lor. O gradina secreta numita Flying Fox, unde oameni mari si oameni mici isi pot sarbatori momentele importante intr-un cadru intim, relaxat.

Dar sa vedem ce este cu vulpea zburatoare. Cand s-au gandit la acest proiect antreprenorial, Cristina si Victor si-au imaginat ca vor gazdui in spatiul lor doar petreceri pentru copii. Asa incat, au cautat un personaj care sa se potriveasca locului. Intr-un moment de maxima inspiratie s-au gandit la vulpe. Si li s-a parut ca ar fi cea mai potrivita pentru a reprezenta spiritul gradinii secrete fiindca este un animal istet, jucaus, de poveste. Care poate sa si zboare in povesti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related