[Noii artizani] Natura e sursă de inspirație infinită pentru ceramica Irinei Silivestru

[Noii artizani] Natura e sursă de inspirație infinită pentru ceramica Irinei Silivestru

Artizanii de astăzi sunt de două ori artiști. Prima dată în meșteșugul lor, iar a doua oară artiști ai echilibrului dintre procesul creativ și antreprenoriat. De multe ori ei nu sunt doar cei care găsesc inspirația, materialul și uneltele pentru a crea obiecte unicat și a le insufla cu o energie proprie, dar și cei care le împachetează și pun la curier, semnează facturi și răspund la mailuri, fac fotografii și construiesc comunități în online.

Irina Andreia Silivestru este one woman show-ul din spatele Decartis, unde creează obiecte de ceramică inspirate din natură, dar face și toată partea administrativă & de promovare. Dintre ramurele înflorite și rândurile de pene colorate pictate pe platourile ei reiese un soi de lejeritate, care se păstrează și în felul în care alege să își comunice obiectele. Frumusețea lor e magnetică, ca sentimentul care te curpinde când privești fructe coapte cum atârnă grele printre ramuri sau coțofene care se joacă în fața unor ferestere și simți că ar trebui doar să întinzi mâna după ele ca să cuprinzi între degete o lume întreagă.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related