[Act & play] Ionut Grama: Mi s-a parut mereu amuzant ca sunt recunoscut pe strada din reclame, si nu din film sau teatru

[Act & play] Ionut Grama: Mi s-a parut mereu amuzant ca sunt recunoscut pe strada din reclame, si nu din film sau teatru
Foto: Cosmin Bararu

Actoria l-a invatat sa fie mai atent la el si sa se asculte mai mult. Dar asta abia dupa o vreme de framantari si alergatura, uneori inutile. Sistemul romanesc scartie si in breasla actorilor, iar goana dupa vizibilitate devine obositoare la un moment dat. De la printul din „Alba-ca-Zapada” jucat cu succes in fata vecinelor de bloc, Ionut Grama a ajuns sa faca personaje de filme internationale, alaturi de actori cunoscuti. Sa joace, sa bea cafea si sa faca selfiuri cu Mark Strong, Rachel Weisz, Vera Farmiga sau David Morrissey.

Ionut s-a nascut si a crescut in Bucuresti, a facut Facultatea de Teatru si Film, dar s-a specializat si in Relatii Economice Internationale. Este actor independent de teatru, film, dubleaza desene animate in limba romana si lucreaza mult in publicitate ca voice over.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related