Concurs "Miami Bici": În Miami USA, cu BRomania și Codin

Concurs "Miami Bici": În Miami USA, cu BRomania și Codin

Miami Bici", comedia spumoasă produsă de Codin Maticiuc, în regia lui Jesus del Cerro, aduce pe marile ecrane din România o producție plină de umor, ce înglobează toate elementele necesare unei comedii de succes, cu influențe din mai multe zone culturale și scene filmate în locații inedite. Cu această ocazie, producătorii filmului lansează o campanie online pentru împătimiții acestui gen și oferă șansa fanilor de a petrece 10 zile pe platoul de filmare din SUA!

Cum? Ia-ți bilet în avans la „Miami Bici” și trimite apoi o poză cu dovada achiziției, într-un mesaj către paginile Miami Bici - Facebook sau Instagram. Păstrează-l, pentru verificare!

Când? Concursul se desfășoară perioada 1 Februarie – 30 aprilie. Extragerea va avea loc la finalul lunii aprilie, iar câștigătorul și încă o persoană aleasă de el vor petrece 10 zile alături de Codin Maticiuc și Matei Dima la Miami! Norocoșii se vor bucura de vizite în toate locurile de filmare, inclusiv în cluburi, pe bărci și în vilele situate pe insule private. De cazare și biletele de avion se ocupă organizatorii.

Data plecării va fi adaptată, în funcție de momentul obținerii vizelor de către câștigători, iar procesul de obținere a acestora va fi facilitat de organizatori.

BONUS! Biletele în avans s-au pus în vânzare de la 1 februarie. Fiecare participant se poate înscrie cu mai multe bilete, pentru a-și mări șansele de câștig!

Cu 14 zile înainte de intrarea filmului în cinematografe, producătorii „Miami Bici”  au lansat o surpriză fără precedent în industria cinematografică din România. Înscrie-te și poți petrece 10 zile de neuitat în Miami!

Realizarea filmului „Miami Bici”  a presupus foarte multe eforturi, însă pasiunea tuturor celor implicați în această producție și dorința de a ajuta au depășit granițele țării și au dus la un proiect plin de savoare, care nu trebuie ratat. „Miami Bici” este o producție independentă și primul proiect cinematografic ale cărui scenariu și producție poartă semnătura lui Codin Maticiuc, regia aparținându-i lui Jesús del Cerro. Lungmetrajului i s-a alăturat și Alex Coteț, în calitate de co-scenarist. Totodată, Codin joacă și rolul principal în film, alături de Matei Dima. 

Din distribuție fac parte atât cunscuți actori români precum Florin Piersic Jr, Letiția Vlădescu, Matei Dima, cât și actori străini precum Arami Malaise sau Chloe Malaise, actrița care s-a făcut remarcată în filmele „Existence”, „Dream Killer” și „A Christmas Carol”, dar și Rene Toledo Jr, actor și inginer de sunet care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicii, precum Gloria Estefan, Tony Bennett, Marc Anthony, Pitbull sau Miley Cyrus. Rezultatul este o comedie românească pură, filmată în afara țării, cu o acțiune savuroasă.

Let's go to MIAMI!

Filmul este o comedie savuroasă, filmată în cea mai mare parte în Statele Unite, care urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât „visul american”, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi intră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related