David Lutsyk, blogger în China: Când a fost anunțată carantina, toți stăteau acasă cu săptămânile. Ieșeau doar la magazin sau farmacie

David Lutsyk, blogger în China: Când a fost anunțată carantina, toți stăteau acasă cu săptămânile. Ieșeau doar la magazin sau farmacie

Suntem izolați, stăm acasă. De voie și de nevoie, mirosim ulei esențial de arbore de ceai, spălăm mâinile și le „spirtuim” cu atâtea soluții, încât degrabă vor arăta ca niște figuri de ceară. Așteptăm să treacă răul cel mare, cu frigiderele pline de bunătățuri și ferestrele deschise, ca să știm că suntem liberi.

Panica nu ajută. Dar cum altfel să faci o lume sceptică să te asculte? Prin informare corectă. Cu cât mai multe și mai mari sunt cifrele, cu atât argumentele sunt mai convingătoare. Aici cifre nu prea avem, în schimb vă arătăm niște răspunsuri venite în weekend tocmai din China. Am vrut să vedem care e starea de spirit acolo, cum se arată virusul pe stradă și la TV, cum a început și cum decurge a n-șpea zi de carantină, dar și să-l cunoaștem pe David Lutsyk, un fost PR-ist care de aproape doi ani activează în calitate de profesor de engleză și predă dansuri la o școală din China. David mai are și un blog despre viața lui, despre călătorii și nu numai.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related