[Trenduri 2020] Maria Sarivan: Epidemiile relevă adevărul despre societățile pe care le lovesc

[Trenduri 2020] Maria Sarivan: Epidemiile relevă adevărul despre societățile pe care le lovesc

Săptămâna trecută, deși aveam câteva cazuri de COVID -19 anunțate în România, viața părea că merge mai departe, cu pași normali. Cine își închipuia că doar într-o săptămână, planurile tuturor vor fi date peste cap? Mergem înainte, că altă direcție nu avem. Ne adaptăm la situație, vorbim despre pandemie, dar păstrăm loc și pentru altceva. E nevoie să ne ținem mintea limpede. 

De altfel, trendurile în comunicare devin destul de interdependente cu cele social, spune Maria Sarivan, Senior Brand Planner, Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Oameni

SectiuneBranded


Related