[Trenduri 2020] Maria Sarivan: Epidemiile relevă adevărul despre societățile pe care le lovesc

[Trenduri 2020] Maria Sarivan: Epidemiile relevă adevărul despre societățile pe care le lovesc

Săptămâna trecută, deși aveam câteva cazuri de COVID -19 anunțate în România, viața părea că merge mai departe, cu pași normali. Cine își închipuia că doar într-o săptămână, planurile tuturor vor fi date peste cap? Mergem înainte, că altă direcție nu avem. Ne adaptăm la situație, vorbim despre pandemie, dar păstrăm loc și pentru altceva. E nevoie să ne ținem mintea limpede. 

De altfel, trendurile în comunicare devin destul de interdependente cu cele social, spune Maria Sarivan, Senior Brand Planner, Leo Burnett.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Oameni

Sectiune



Branded


Related