Rory Sutherland inaugurează IAA Connectivity4Better Live Webinars

Rory Sutherland inaugurează IAA Connectivity4Better Live Webinars

IAA România, în parteneriat strategic cu Qriser, lansează o platformă de webinarii în direct (live) cu speakeri de top la nivel global.

Deschidem seria de IAA Live Webinars pe 7 aprilie, la ora 15:00, ora României, cu Rory Sutherland, Vice Chairman Ogilvy UK. Tema de pe 7 aprilie este: ”Where the ad industry got it wrong. The story of a 30-year-old missed opportunity”.

Rory Sutherland este un simbol al industriei de advertising din Marea Britanie, director executiv de creație timp de 20 de ani, acum implicat în Behavioural Change, scriitor și jurnalist. Cea mai recentă carte a lui Rory, „Alchemy – The surprising power of ideas that don’t make sense” a fost lansată și în România cu ocazia Conferinței Globale IAA, în octombrie 2019.

Această serie de webinarii se adresează în special comunităților de marketing și comunicare din România, dar și la nivel global, care sunt interesate să afle opinii și posibile soluții legate de importanța și rolul marketingului și comunicării în această perioadă tulbure pe care umanitatea o trăiește, cât și planuri concrete de revenire din criză.

Platforma are ca obiectiv principal să conecteze oamenii din marcom, să creeze contextul colaborativ pentru networking și generare de idei și să stimuleze interactivitatea între participanții la webinarii și speakeri.

Ne propunem să aducem perspective diverse: inovație, leadership, tehnologie, strategie, creație, educație, sustenabilitate, psihologie pozitivă.

Vom implica speakeri creativi, inovativi, leaderi din domeniile lor. Mulți dintre acești speakeri au fost prezenți în edițiile IAA Global Conference „Creativity4Better”, cunoscuți și aplaudați de industrie. Alții vor fi expuși pentru prima dată comunității noastre, însă toți sunt personalități cu experiență și carismă.

Este un proces de learning, de schimb de experiență, de inspirație pentru acum și viitor. Considerăm că împreună putem să redefinim industria noastră pentru a fi relevantă și utilă societății și consumatorilor.

Participarea la webinarul cu Rory Sutherland de pe 7 aprilie, la ora 15:00 ora României, este restrânsă la 50 de persoane, iar costul este de 30 Euro (+TVA).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related