MIT joins IAA Live Webinars ”Business Innovation IN and OUT of crisis” cu Profesor Loredana Pădurean

MIT joins IAA Live Webinars ”Business Innovation IN and OUT of crisis” cu Profesor Loredana Pădurean

De această dată, o invităm pe Profesor Loredana Pădurean, Decan Asociat la Asia School of Business, MIT Sloan, să fie în direct cu noi, pentru a discuta despre cum să inovezi în business, în și după criză.

Studiile cele mai recente ale Profesor Pădurean sunt canalizate către Strategie și Operațiuni pentru antreprenori și dezvoltarea principiilor companiilor antreprenoriale pentru a construi astfel de strategii si capabilitati, coerente cu obiectivele lor de business.

În ultimele două luni de pandemie Covid19, Profesor Pădurean a avut discuții cu diverși CEO de nivel global pentru a concluziona ce anume ar fi necesar pentru a supraviețui în și a reveni din această criză care afectează fiecare fibră a societății noastre. Iar toate aceste discuții au ajuns la un numitor comun interesant: antreprenorialism. 

În cercetarea sa, Profesor Pădurean analizează evoluția companiilor de la stadiu incipient, start-up-uri tinere și apoi entități mari, mature și sofisticate, un domeniu pe care Profesor Pădurean iî numește “Entrepreneurial Evolution” — cu diverse etape, fiecare definită de o serie de atribute, tipologie de leadership și de inovație.

Profesor Loredana Pădurean are un MA în Comunicare și Economie și doctorat (PhD) în Management și este, de asemenea, pasionată de crearea de medii inovative de lucru.

Participarea la webinarul cu Loredana Pădurean de pe 28 aprilie, la ora 10:00 România/12.30 New Delhi/15.00 Malaysia, este restrânsă la 50 de persoane, iar costul este de 30 Euro (+TVA).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related