Golin susține conferința Globală IAA Creativity4Better printr-un parteneriat strategic cu IAA România

Golin susține conferința Globală IAA Creativity4Better printr-un parteneriat strategic cu IAA România

Golin este agenția de PR care va gestiona comunicarea conferinței Globale IAA “Creativity4Better”, eveniment aflat la a doua ediție în România. De la împletirea comunicării cu tehnologia, sustenabilitatea și educația la experiențele senzoriale facilitate de artistul media japonez Nao Tokui, creativitatea este o resursă indispensabilă în fiecare business, ajutându-l să crească și să se diferențieze. Prezentările de pe scena ”Creativity4Better” vor acoperi și anul acesta subiecte diverse, oferind creativilor, strategilor, profesioniștilor din marketing și publicitate și tuturor inovatorilor o doză de inspirație la cel mai înalt nivel.

 

„Pentru al doilea an consecutiv, Creativity4Better transformă Bucureștiul în capitala creativității globale. Organizarea conferinței globale IAA aici reprezintă recunoașterea eforturilor susținute ale IAA România și a mobilizării extraordinare din partea comunității creative locale pentru a aduce evenimentul la București. Ne bucurăm ca anul acesta să avem alături echipa Golin, un partener care respiră și inspiră același ADN creativ cu noi”, afirmă Diana Flutur (IAA Global Conference Director).

 

„Prima ediție Creativity4Better am „devorat-o” cu ochii mari deschiși și urechile atente la fiecare speaker de pe scenă, inspirați și bucuroși că în sfârșit există conferințe la un asemenea nivel și la București. Așa că la propunerea IAA România de a fi parteneri anul acesta am spus imediat „Da”. Ne-au adus împreună în acest parteneriat valorile comune - creativitate, curaj, relevanță -, angajamentul de a contribui și inspira comunitatea creativă locală și credința că, într-adevar, creativity can change the world”, adaugă Irina Roncea (Deputy Managing Director, Golin).

 

Despre Conferința Globală IAA Creativity4Better

Speakerii invitați în acest an vor zugrăvi cât se poate de relevant creativitatea împletită cu tehnologia în toate formele ei: de la agenții de rețea la rețele de socializare, de la creatori de experiențe de brand la programatori creativi, de la designeri independenți la chief creative officers. În cadrul evenimentului vor fi reuniți oameni care schimbă lumea prin creativitatea lor, printre care: Tal Ben Shahar – The Happiness Professor – cel care a creat cel mai popular curs din istoria Harvard-ului; Mike Gunton - Executive Producer Blue Planet, BBC; Tim Kobe – fondatorul și CEO-ul Eight Inc., companie leader în inovație și experiență de brand; Sheree Atcheson - printre cele 35 cele mai influente femei din tehnologie, conform Computer Weekly; Jaime Mandelbaum - Chief Creative Officer of Y&R Europe; Scott Goodson - CEO StrawberryFrog; Tom Szaky – Fondator si CEO TerraCycle – leader global în producția de ambalaje din deșeuri reciclate și multe ale nume importante ale industriei.

Echipa IAA România pentru conferința IAA “Creativity4Better” este formată din: Diana Flutur (IAA Global Conference Director), Maria Predoiu (Președinte IAA România) și Victor Dobre (Director Executiv, IAA România).

Echipa Golin: Andrada Busuioc (Head of Corporate), Ioana Barbu (Manager), Maria Fășie (Senior Media Associate), Andra Petrescu (Media Associate), Oana Pohrib (Digital Manager), Roxana Ionescu (Senior Digital Manager) .

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related