Romania Rise Up, cea mai complexă platformă de susținere a mediului business din România

Romania Rise Up, cea mai complexă platformă de susținere a mediului business din România

romaniariseup.ro este o platformă integrată de masterclass-uri, webinarii, articole și interviuri, materiale educaționale disponibile GRATUIT, care tratează cele mai stringente probleme generate în mediul business de criza Covid-19 și prezintă o nouă perspectivă de fructificare a oportunităților pentru afaceri și carieră.

Platforma reunește peste 50 de specialiști într-un demers de educare și motivare dedicat antreprenorilor și angajaților, centrat pe tehnici și abilități necesare în perioada post-criză. Strategii de management financiar pentru continuitatea afacerii, recomandări de investiții profitabile pe timp de criză, soluții de reconfigurare a afacerii și adaptare la context, sunt doar câteva dintre pit stop-urile propuse de Romania Rise Up pe circuitul transformării profesionale. Un parcurs marcat de optimism creativ și soluții practice de stimulare a productivității. 

Pe lângă efectele resimțite de operatorii economici, situațiile de criză sunt și un amplificator al tendințelor și vulnerabilităților existente. Afacerile care investesc în reziliență strategică, operațională și financiară la riscurile globale emergente vor putea rezista și se vor recupera mai ușor în urma destabilizării.

 

”Unda de șoc generată de pandemia COVID-19 asupra economiei lovește puternic mediul de business românesc unde 94,6% dintre firme au sub 1 milion de euro cifra de afaceri și doar 0,9% dintre români investesc în educația lor continuă, iar contextul actual scoate la iveală și lipsa educației antreprenoriale. 

Romania Rise UP nu este doar mesajul optimist, ci și mâna întinsă de experți în finanțe, resurse umane, marketing sau strategii de business, de avocați, psihologi și antreprenori cu experiență celor care sunt în căutare de soluții pentru salvarea afacerii sau carierei. Pentru mai bine de o lună, eu și echipa mea ne dedicăm timpul, efortul și mai ales competențele pentru a oferi inspirație, educație, direcție și susținere antreprenorilor și angajaților.”, Lorand Soares Szasz (fondatorul platformei UPRISERZ și inițiator al campaniei Romania Rise Up). 

Printre experții reuniți de Romania Rise Up se numără: Robert Rolih, expert internațional în investiții și autorul best-sellerului ”The Million Dollar Decision”, economistul Iancu Guda, Adrian Dragomir, co-fondatorul platformei termene.ro și Radu Hasan CEO Smartbill, iar Lorand Soares Szasz va susține un webinar despre mentalitatea și abilitățile necesare pentru dobândirea succesului în noua economie, fie că ca aleg să se reangajeze, pornesc pe drumul antreprenoriatului sau își schimbă domeniul de activitate al companiei. 

 

Lorand Soares Szasz, fondatorul platformei online de educație UPRISERZ, este autor a 6 cărți despre dobândirea succesului profesional și personal și speaker profesionist cu o experiență de peste 10 ani în educație antreprenorială, dezvoltare personală și vânzări.

Lorand Soares Szasz se află în top 10 personalități care îi inspiră pe români în carieră, alături de Steve Jobs, Elon Musk, Richard Branson, John Maxwell, Warren Buffett, Anthony Robbins, Barack Obama și Bill Gates, după cum arată rezultatele unei cercetări realizate în iulie 2017 de agenția MKOR (Market Oportunity Research) în rândul a 639 de lideri români din mediul de business și ONG. Peste 200.000 de persoane au participat live la prezentările sale și o comunitate de peste 500.000 de persoane îi urmăresc sfaturile din social media.

Upriserz reprezintă un start-up în educația on-line cu 6.500 de abonați în primul an de la lansare și vânzări de peste 1 milion de euro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related