Golin promovează educația continuă pentru start-up-ul de educație Upriserz

Golin promovează educația continuă pentru start-up-ul de educație Upriserz
Roxana Dibă, Golin/ Lorand Soares-Szasz, Upriserz

Agenția Golin dezvoltă strategia de comunicare integrată pentru start-up-ul de educație continuă Upriserz. Noul client al agenției Golin este cea mai mare platformă educațională online din România, dedicată antreprenorilor și profesioniștilor din piața muncii.

„Upriserz se numără printre proiectele noi pe care ne bucurăm să le avem, să le dezvoltăm și să le transformăm în best practice de PR. Uprizers își dorește să devină un Netflix al cursurilor after work pentru antreprenori și profesioniștii care au deja un job, iar brieful pentru noi este să creștem acest brand, dar și să contribuim la schimbarea percepției românilor despre Lifelong Learning”, a declarat Roxana Dibă, Managing Director Golin.

În România, procentul adulților (25-64 de ani) implicați în procesul de educație continuă e cel mai mic din Uniunea Europeană, 1%, în timp ce media din UE este de 11%.   

„Am reușit să fim unul dintre cele mai de succes startup-uri din România în 2020. Ne dorim ca tot mai mulți români să beneficieze de cursurile, webinariile și interviurile de la peste 50 de antreprenori, oameni de afaceri de succes, vedete TV, influenceri, experți și profesioniști din România, puse la dispoziție pe platformă și contăm pe sprijinul Golin pentru a comunica acest deziderat, dar și pentru a crește procentul celor interesați de educația continuă”, a declarat Lorand Soares-Szasz, CEO Upriserz.

Cea mai mare platformă educațională online din România acoperă elemente diverse de dezvoltare profesională și personală, de la negociere salarială la leadership, vânzări, marketing, antreprenoriat, educație financiară, până la public speaking. Cursurile sunt susținute de nume cunoscute, precum Lorand Soares-Szasz, Adrian Cioroianu, Monica Ion, Dan Luca.

Echipa Golin pentru Upriserz este formată din Cristina Butunoi (Deputy Managing Director) și Maria Bîrnaure (Senior Media Associate).

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase rețele internaționale de PR, Golin Worldwide, agenție de Relații Publice care își aliniază eforturile de creație și data cu business-ul clienților pentru a livra rezultate cu impact. Împreună ajungem la cele mai valoroase insight-uri și colaborăm într-un mediu incluziv, creăm cu mult curaj și orientați către rezultate. Cei 1700 de angajați Golin la nivel global operează în peste 50 de birouri din întreaga lume, ceea ce ne permite să venim cu soluții complete pentru piețe multiple și pentru programe de comunicare regionale sau globale. Golin a fost numită Global Agency of the Year în cadrul PR Week 2021, 2020 și 2019, Agenția Anului din regiunea Americii de Nord în cadrul PRovoke Media 2021 și prima agenție de PR care a obținut Gold și Silver pentru creativitate, în cadrul Festivalului Cannes Lions din 2019.

În România, Golin face parte din unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare, Lowe Group, alături de MullenLowe (advertising), Initiative (media) și Medic One (comunicare în domeniul medical şi farmaceutic).

Upriserz este cea mai mare platformă educațională online din România, lansată în martie 2019, dedicată antreprenorilor și profesioniștilor din piața muncii, cu acces pe bază de abonament. Upriserz oferă  cursuri, webinarii și interviuri de antreprenoriat, dezvoltare profesională, personală și financiară, care pot fi închiriate cu 19,99 euro/lună sau 590 euro/an. Anul trecut, Upriserz a înregistrat vânzări totale de 2.544.060 euro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related