Cum să construiești un departament de vânzări. Instrumentar practic - Lorand Soares Szasz, Alina Andriuță | Editura Curtea Veche, 2022

Cum să construiești un departament de vânzări. Instrumentar practic - Lorand Soares Szasz, Alina Andriuță | Editura Curtea Veche, 2022

Recunoaște: Să vinzi nu e atât de ușor precum te așteptai. Cum construim departamentul de vânzări? Cum vindem zi de zi? Exact la aceste întrebări vrea să-ți răspundă cartea.

"Cum construim departamentul de vânzări? Cum vindem zi de zi? Exact la aceste întrebări vrea să răspundă cartea noastră. Ea te va ajuta să deconstruiești vânzările și procesul de promovare al firmei tale în același mod în care o fac companiile cu cel mai mare succes."
Lorand Soares Szasz

"Recunoaște: Să vinzi nu e atât de ușor precum te așteptai. Probabil îți imaginai că vei crea niște reclame, le vei aloca un buget, iar clienții se vor înghesui să cumpere de la tine. Sau cel puțin vor da semne de interes."
Alina Andriuță

 

LORAND SOARES SZASZ este expert în dezvoltarea accelerată a între-prinderilor mici și mijlocii.

Tată, soț, antreprenor și investitor, este fondator și CEO al Upriserz, cea mai mare platformă educațională pe bază de abonament din România.

A ajutat prin cursuri, consultanță, masterminduri și coaching peste 200 000 de antreprenori din România și diaspora. Este apreciat pentru felul unic prin care face mai simple concepte complexe de afaceri și de dezvoltare profesională și pentru rezultatele excelente pe care le obțin clienții lui.

A scris șase cărți de business și dezvoltare personală, iar în 2017 a fost inclus de MKOR în lista de top 10 a celor mai influenți lideri din lume admirați de antreprenorii din România.

ALINA ANDRIUȚĂ este speaker, consultant în afaceri și trainer la Upriserz. Are o experiență de peste 15 ani în construirea departamentelor de vânzări și marketing pe piața din România și din Republica Moldova.

Mamă a doi copii, soție și antreprenoare, și-a lansat prima afacere la doar 24 de ani, când a ales să renunțe la o poziție de director de vânzări pentru a pune bazele Angry Business, în prezent cea mai mare comunitate de antre-prenori din Republica Moldova.

De-a lungul carierei a avut peste 10 000 de participanți la programele pe care le-a creat în domeniul vânzărilor, a instruit peste 400 de directori de vânzări prin cursurile ei, a susținut mai mult de 300 de companii prin consultanță individuală și a predat în total mai bine de 15 000 de ore în domeniul vânzărilor.

A fondat Aline Consulting – o companie de consultanță integrată în mana-gement și vânzări – și Sales University – un program complex de construcție a sistemului de vânzări online.

Îi place să spună că experiența ei s-a cristalizat în teren și acolo, la firul ier-bii, își dă întâlnire cu cei care vor să descopere secretele unui departament de vânzări de succes. 

 

 

Cartea a apărut la Editura Curtea Veche.

 

Info:

Ediția 2022, paperback
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
352 pagini
ISBN: 978-606-441-352-9

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related