Infinit Agency (Stefanini Infinit) lanseaza pe www.stayathometv.com live show-ul - FridayLive@Five, alaturi de Business Days

Infinit Agency (Stefanini Infinit) lanseaza pe www.stayathometv.com live show-ul - FridayLive@Five, alaturi de Business Days

ASTAZI ESTE O ZI SPECIALA - se lanseaza primul din seria noastra de 2 super Live Show-uri saptamanale! :) - FridayLive@Five - emisiune care va avea loc vineri 24 Aprilie!

Live Show-ul isi propune sa ajute companii romanesti care au nevoie in aceste momente grele in mod GRATUIT de sfaturi de la experti in business, strategie, tehnologie, media, creatie si media, cu conditia ca toata lumea participanta sa poata profita de acestea, fiind transmise LIVE pe internet.

Infinit Agency (Stefanini Infinit) si StayAtHomeTV.com (Stayathometv.com) cu suportul Business Days (cea mai mare comunitate de business din RO) lanseaza Friday Live @ Five vinerea aceasta (24 Aprilie 2020)!

FRIDAYLIVE@FIVE va fi moderat de Alex Cernatescu (CEO, Co-Founder & Global Head of Strategy - Stefanini Infinit), Matei Curtasu (Global Creative Director - Stefanini Infinit) si il va avea ca invitat special la editia de lansare pe Laszlo Pacso (Fondator Business Days).

  • Inscrie-te ca participant la eveniment pentru a-ti rezerva locul
  • Inscrie-ti compania / startup-ul ca sa fie ales pentru discutie prin email la: [email protected]

Pentru a intra in procesul de selectie saptamanal, te rugam sa descrii in email in 1-2 propozitii compania ta si diferentiatorul vostru. Data limita pentru inscrierile pentru vineri 24 Aprilie este joi 23 Aprilie ora 00:00.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related