Stefan Chiritescu este noul Head of Strategy al agentiei McCann Bucuresti

Stefan Chiritescu este noul Head of Strategy al agentiei McCann Bucuresti

Incepand cu Ianuarie 2021, Stefan Chiritescu va prelua rolul de Head of Strategy al agentiei locale McCann Bucuresti. 

Cu o experienta de 20 de ani in publicitate, Stefan este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati oameni de strategie din Romania.

Pe parcursul celor 20 de ani de cariera, Stefan a gestionat clienti locali si regionali si a castigat numeroase premii de eficienta si creativitate, inclusiv 38 premii EFFIE si un Grand Effie. 

Stefan se alatura echipei McCann cu o expertiza bogata in sectorul FMCG, telecom si a serviciilor bancare, marketing si consumer research. 

 

“Sunt bucuros sa ma alatur unei agentii cu un puternic ADN creativ si care si-a construit o solida reputatie in piata locala, dar, mai ales, internationala. Am venit sa pun si mai mult Efficient in Creatively Efficient sloganul care ne defineste. In anii ce urmeaza, acesta ecuatie definita de creativitate si eficienta va arata cat de valoros poate fi advertisingul in performanta de brand. Cred ca sunt in locul potrivit pentru aceasta demostratie.”, declara Stefan Chiritescu, noul Head of Strategy, McCann Bucuresti.

  

“In McCann Worldgroup Romania, excelenta in creatie este o constanta dovedita cu rezultate tangibile iar aceasta merge mana in mana cu angajamentul nostru de a creste business-urile si brand-urile clientilor.

Curiozitatea si permanenta cautare de insight-uri reale si valoroase sunt in ADN-ul McCann. Stefan se alatura agentiei intr-o perioada cu multe provocari, dar este o perioada care cu siguranta va crea oportunitati si ne va deschide noi perspective in viitor. Sunt sigura ca experienta si pasiunea pe care le aduce Stefan vor influenta pozitiv directia in care McCann va merge mai departe.”, declara Sagit Tzur Lahav, CEO McCann Worldgroup Romania.

  

McCann Worldgroup România are relaţii de parteneriat îndelungate cu unele dintre cele mai importante companii de pe piaţă: Coca-Cola, Vodafone, KFC, Nestle, L’Oréal, MasterCard Europe, Mega Image, Heineken Romania, Unilever. Din grupul de comunicare McCann WorldGroup România fac parte agenţiile McCann Bucharest, Momentum, UM, McCann PR şi MRM Romania.

La nivel internaţional, este parte a McCann WorldGroup – una dintre cele mai puternice reţele de advertising cu birouri în 205 oraşe din 132 de ţări.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related