Alina Buzatu se alătură echipei Cheil | Centrade în calitate de Head of Strategy

Alina Buzatu se alătură echipei Cheil | Centrade în calitate de Head of Strategy

Agenția de comunicare integrată și data intelligence Cheil | Centrade, hub-ul pentru Europa de sud-est al rețelei Cheil Worldwide, își întregește echipa de management cu Alina Buzatu, care se alătură companiei în calitate de Head of Strategy.

Cu un background extins în industrie, Alina coordonează de peste 12 ani echipe de strategie în CEE, timp în care a acumulat experiență lucrând pentru conturi globale, dar și pentru branduri regionale sau locale precum: The Coca Cola Company, Ikea, Reckitt Benckiser, Mondelez, Vodafone, Molson Coors, eMAG, Carrefour, Visa, Lidl, BAT, P&G , Asociația Telefonul Copilului, Fundația Sensiblu, Black Button Books, General Motors, Pernod Ricard, GSK.

De asemenea, Alina este membră a Juriului Effie de peste 10 ani, dar și strateg premiat la competiții precum Effie, Internetics, Golden Drum, Cannes Lions în categoriile FMCG, Shopper Marketing, Durables, Telecom, E-commerce.

„Mă bucur să fac parte din echipa Cheil | Centrade, unde noile tehnologii și inteligența artificială sunt factori de diferențiere și competitivitate. Când am intrat în advertising, încă se trimiteau briefuri prin fax; azi încercuim părți din ecranul telefonului, ca să aflăm mai multe despre ce ne interesează. Scopul meu în agenție e să cresc valoarea produsului de comunicare și să coordonez campanii strategice care oferă experiențe memorabile publicului. Îmi place faptul că lucrez cu o echipă foarte profi, dar și că am acces la diferite tipuri de inovație, infuzată în mai toate brand-urile din portofoliul agenției”, explică Alina Buzatu, Head of Strategy Cheil | Centrade.

Pentru că vrea să rămână aproape de generația tânără și să împărtășească din experiența ei în industria MarCom, Alina este și cadru didactic asociat dr. la Universitatea din București, Facultatea de Litere, Departamentul de Comunicare și PR.

„Oamenii sunt cel mai important asset al Cheil / Centrade și de aceea salut cooptarea în echipă a Alinei Buzatu, un strateg și un profesionist desăvârșit, cu o experiență vastă în crearea și implementarea de strategii inovatoare pentru branduri globale și locale. Sunt convins că împreună vom consolida poziția Cheil pe piața regională și vom construi campanii epice pentru clienții noștri”, spune Radu Florescu, CEO Cheil | Centrade South-East Europe.

Agenția digitală full service Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare integrată din România și servește drept hub regional pentru rețeaua coreeană Cheil în sud-estul Europei, coordonând strategia de comunicare și creație pentru Samsung. Din portofoliul Cheil | Centrade mai fac parte ENGIE Romania, PROFI România, Hochland România, First Bank, Nivea, Ursus Breweries, NN România, Carrefour România, Alpin 57 Lux, Mondelez, Raiffeisen Bank, Point Pickup, Asociația ANAIS și United Way.

În 2018, Cheil | Centrade București a lansat divizia Digital Intelligence and Analytics (DIA), un centru unic de servicii de data intelligence care deservește mai multe piețe din Europa. Înființată în 2022, divizia de Digital Media completează mixul de servicii pe care agenția îl pune la dispoziția clienților săi, beneficiind și de avantajul propriului centru de servicii digitale și analiza datelor. Diviziile DIA şi Digital Media oferă clienților soluții digitale personalizate, folosind cele mai noi instrumente analitice din sfera digitalului. 

În 2023, Cheil | Centrade a obținut primul trofeu de Aur pentru Samsung la Golden Drum și un trofeu de Argint la IAB Mixx Awards Europe, ambele pentru campania Samsung„#22EpicNights”, o nominalizare pentru campania de lansare a brandului Kozel în România, un trofeu Silver și două de Bronz la premiile Effie, un trofeu Gold, două Silver și un trofeu de Bronz la White Square Festival, șapte trofee la Webstock pentru campanii Samsung și ANAIS, dar și un trofeu de Bronz la Top ADC*RO 2023. La lista trofeelor se adaugă unul de Argint la Luum Awards pentru campania „Share Your Power”, un Gold și două premii Silver la Romanian PR Awards pentru campania CONAF, „Clasa M. Clasa mamelor minore”, respectiv campania Samsung, „Join the Night Land”, precum și un Silver la Internetics pentru campania ANAIS „Radioul Captiv”. În 2022, Cheil | Centrade a obținut primul său trofeu de Argint la Effie Europe Awards, dar și primul Grand Prix românesc la IAB Mixx Awards Europe cu campania „Teatrul Cadourilor Dăruite din Vină” pentru Asociația ANAIS, Aurul, Argintul și două trofee de Bronz la Premiile Effie, Best Integrated Campaign la IAB Mixx Awards, un trofeu de Aur la Luum Awards, două trofee Crystal la MAD Awards, șapte medalii la Webstock, precum și șase premii la Video Gaming Awards, BizPR Awards și Romanian PR Award.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related