Infinit Agency continuă seria FridayLive@Five cu May 1st Edition, vinerea aceasta la ora 17:00

Infinit Agency continuă seria FridayLive@Five cu May 1st Edition, vinerea aceasta la ora 17:00

După ce săptămâna trecută au lansat cu succes FridayLive@Five, Alex Cernătescu, CEO Stefanini Infinit, și Matei Curtașu, Global Creative Director, găzduiesc a doua ediție care va fi live, vineri, 1 mai, ora 17:00.

FridayLive@Five este o sesiune de business talks online, care își propune generarea de soluții pentru antreprenorii locali si a genera discutii intre acestia si experti de top.

Aceștia pot intra live pentru a-și împărtăși povestea si pentru a primi sfaturi, idei si pentru a co-crea solutii alaturi de gazdele emisiunii si invitatii lor.

Pentru inscriere si preselectie se trimite un email al [email protected]. Se adreseaza si cereri de la antreprenori care nu au cum sa intre live sau nu doresc – scopul emisiunii este sa ajute cat mai mult.

În fiecare săptămână, Alex și Matei vor avea un invitat special care va participa cu sfaturi si idei alaturi de ei.

De data aceasta invitatul special este Gabriel-Adrian Eremia, Marketing Director Arctic.

FridayLive@Five face parte din proiectul stayathometv.com , realizat de Infinit Agency (Stefanini Infinit), împreună cu parteneri precum Business Days și Cosmopolis.

Nu uita să te înregistrezi pentru a participa LIVE la eventul de maine.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related